FIFA, Portekiz'e bir şey diyebilecek mi?

FIFA, Portekiz'e bir şey diyebilecek mi?
Euro 2020 elemelerinde Portekiz ile Litvanya arasında 6-0 biten mücadelede maç esnasıdna Portekiz Milli Takımı'nın resmi Twitter hesabından üçüncü golü atan Pizzi'nin gol sevinci asker selamı ile paylaşıldı.

Ülkemizin güneyindeki terör unsurlarının bertaraf edilmesi için başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile birlikte futbolcularımız da milli takım maçlarında ve kendi kulüplerinin forması içe çıktığı maçlarda Mehmetçik'e destek vermek için asker selamı vermeye başladı. 

A Milli takımımızın futbolcuları, Arnavutluk ve Fransa maçlarında gol sevinci olarak asker selamında bulunmuştu. Bu gol sevinci, Avrupa'da uzun süre tartışılmış ve asker selamı veren futbolcular hakkında UEFA tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Euro 2020 elemelerinde Portekiz'in Litvanya'yı sahasında 6-0 yendiği mücadelede ise maç sırasında Portekiz'in resmi hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Portekiz Milli Takım Twitter hesabı, gol atan futbolcuların sevinçlerini fotoğrafla paylaştı. Üçüncü golü atan Pizzi'nin gol sevinci ise 'asker selamı' vererek paylaşıldı.

Portekiz'in resmi Twitter hesabından yapılan bu paylaşımın ardından UEFA'nın bu konu hakkında da soruşturma başlatıp başlatmayacağı merak konusu oldu.

İşte Portekiz Milli Takımı'nın o paylaşımı:

porto.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar