Feyza Altun gözaltına gelen polislerden neden 5 dakika izin istedi! Onlar görevini yaparken ben de...

Feyza Altun gözaltına gelen polislerden neden 5 dakika izin istedi! Onlar görevini yaparken ben de...
Şeriat hakkında yaptığı paylaşım sonrasında gözaltına alınan ve daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan avukat Feyza Altun'un, evindeki polis araması sırasında savcıdan 5 dakika izin alıp bir kadeh rakı içtiğini gazeteci Fatih Altaylı YouTube hesabında açıkladı.

Şeriat ile ilgili yaptığı paylaşımın ardından tepkilere maruz kalan avukat Feyza Altun gözaltına alınmıştı. Daha sonra Altun adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Altun'un gözaltına alınması ve serbest bırakılması olayı Türkiye gündemine oturdu. Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube hesabından paylaştığı bir video ile Feyza Altun'un gözaltına alınma sürecinde yaşadıklarını anlattı.

5 DAKİKALIK BİR MOLA İSTEYİP BİR KADEH RAKI DOLDURMUŞ

Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınmasıyla ilgili şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı. Altun'un, gözaltına alınma anında savcıdan 5 dakikalık bir mola isteyip kendisine bir kadeh rakı doldurduğu ve daha sonra ifade vermeye götürüldüğü öğrenildi.

“KARŞIMDA 15 POLİS VE BİR SAVCI VARDI”

Avukat Feyza Altun’un gözaltına alınma anını anlatan Fatih Altaylı, "Kapı çaldı, açtım. Karşımda 15 polis ve bir savcı vardı. Sosyal medyada tutuklandığım haberleri dolaşıyordu, ama o sırada evde oturuyordum. Yani, sosyal medyada dolaşan haberlerle benim evde olanlar arasında bir bağlantı yoktu" dedi.

"Ne gerekiyorsa yapın çekinmeyin demiş... Ben bir 5 dakika izin istedim diyor kendime diyor bir rakı koydum oturdum onlar diyor görevini yaparken ben de bir kadeh rakı içtim. Sonra da gözaltına alıp ifadeye götürmüşler..."

yy-001.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar