Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna yurt dışından talip

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna yurt dışından talip
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yıl başarılı performans göstermesine karşın bu yılın büyük bir bölümünü yedek kulübesinde geçiren forveti Serdar Dursun'a, Macaristan ekibi Ferencváros talip oldu.

Bundesliga 2'de gol kralı olduktan sonra sarı-lacivertli kulübe imza atan ve 2021-2021 sezonunda Spor Toto Süper Lig'i 15 golle kapatan 31 yaşındaki milli oyuncu Serdar Dursun, bu yıl Fenerbahçe forvet hattına yapılan takviyelerin ardından teknik direktör Jorge Jesus'un dördüncü tercihi haline geldi.

JORGE JESUS, SERDAR DURSUN'U UNUTTU

Süper Lig'de gol kralı olan Enner Valencia ve sakatlık yaşamadan önce başarılı performansıyla göz dolduran Belçikalı forvet Michy Batshuayi, forvet rotasyonunda Serdar Dursun'un önüne geçerken, Portekizli teknik çalıştırıcı başarılı bir yıl geçirmemesine karşın João Pedro'ya da Dursun'dan daha fazla forma şansı tanıdı.

Devre arasında Adana Demirspor'un teklifini reddeden Serdar Dursun'a bu kez Macaristan ekibi Ferencváros talip oldu.

MACARİSTAN'DAN TALİP GELDİ

Sarı-lacivertli kulübe yakın kaynakları ile tanınan gazeteci ve transfer duyumcusu Yağız Sabuncuoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "ÖZEL | Ferencváros, Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun ile ilgileniyor." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar