Fenerbahçe'nin yeni transferi Rade Krunic kimdir? Rade Krunic'in mevkisi nedir?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Rade Krunic kimdir? Rade Krunic'in mevkisi nedir?
Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı ve görüşme için İstanbul'a gelen Rade Krunic birçok taraftar tarafından merak ediliyor. Peki Rade Krunic kimdir? Rade Krunic'in mevkisi nedir?

Milan forması giyen Rade Krunic'in Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı ve oyuncunun İstanbul'a sözleşme imzalamak için geldiği açıklandı. Oyuncunun İstanbul'a gelmesinin ardından birçok taraftar kim olduğunu ve hangi mevkide oynadığını merak etmeye başladı. Peki Fenerbahçe'nin yeni transferi Rade Krunic kimdir? Rade Krunic'in mevkisi nedir?

RADE KRUNİC KİMDİR?

Fenerbahçe'nin transfer ettiği Rade Krunic, Bosnalı bir futbolcu olup 7 Ekim 1993 tarihinde doğmuştur. Krunic, kariyerine Sutjeska Foča'da başlamış ve Donji Srem'e transfer olmuştur. Hellas Verona'ya geçiş yaptığı 2014 yılında kısa bir süre sonra Donji Srem'e kiralanmıştır.

Krunic, 2015 yılında Borac Čačak'a transfer olmuştur. Aynı yıl içinde Empoli ile sözleşme imzalamış ve dört sezon boyunca bu takımda mücadele etmiştir. 2019 yılında, 8.6 milyon Avro bonservis ücreti karşılığında AC Milan'a transfer olmuştur.

Bosna-Hersek'in eski genç millî futbolcularından biri olan Krunic, millî kariyerine 2016 yılında başlamıştır. Bu süre zarfında 20'den fazla millî maça çıkmıştır.

Profesyonel kariyeri boyunca 328 maça çıkan Krunic, 23 gol atmış ve 31 asist yapmıştır. Fenerbahçe'nin yeni transferi, orta sahadaki yetenekleriyle dikkat çeken bir futbolcu olarak bilinmektedir.

RADE KRUNİC'İN MEVKİSİ NEDİR?

Rade Krunic orta saha mevkisinde oynamaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar