Fenerbahçe'nin son transferindeki Barcelona detayı

Fenerbahçe'nin son  transferindeki Barcelona detayı
Fenerbahçe, 2006 doğumlu İsak Vural'ı transfer ettiğini açıkladı. Sarı-lacivertliler, Barcelona ve Benfica'nın altyapılarında oynayan genç yetenek İsak Vural'ı renklerine bağladığını açıkladı.
Fenerbahçe''de sürpriz bir transfer hamlesi yaşandı. Sarı Lacivertliler, geleceğin büyük yeteneklerinden birisi olarak ifade edilen ve üç yıl önce de Barcelona''ya verilen cezada rol alan İsak Vural''ı kadrosuna katmış olduğunu açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, ''Ailemize hoş geldin İsak Vural!'' sözleri kullanıldı. Bu son dakika transfer gelişmesinden sonra İsak Vural kimdir, kaç yaşında? İsak Vural nereli ve hangi takımlarda oynadı? İsak Vural''ın mevkisi ne? gibi çeşitli soruların yanıtları futbolseverler tarafından merak konusu oldu.
 

 
İSAK VURAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
 
İsak Vurak, 2006 senesinde İsveç''in Stockholm şehrinde dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan itibaren yeteneği keşfedilen İsak, futbola Sant Cugat FC takımının formasını terleterek başladı. Ardından Hammarby IF kulübünün altyapısında gelişmeyi sürdürdü. Bu takımda göstermiş olduğu başarılı performans ile birlikte pek çok Avrupa kulübünün radarına girmeyi başardı...
 
BARCELONA TRANSFERİ
 
İspanya''dan Barcelona''nın çok arzuladığı bu transferi kısa bir süreliğine de olsa 2016 senesinde gerçekleştirdi. Fakat oyuncunun 18 yaşından küçük olmasından ötürü İspanyol ekibinin işini zorlaştırmıştı. Katalan ekibinin çalışma ve oturma izni girişimleri sonuçsuz neticelendi.
 
UEFA, yabancı ülkelerden gelen küçük yaşta olan çocukları ailelerinin İspanya''da ikâmetini sağlamadan transfer etmesinden ötürü Katalan kulübüne soruşturma açmıştı. Soruşturma neticesinde Barcelona, transfer yasağı cezası almıştı.
 
İSAK VURAL HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?
 
Merkez orta saha mevkisinde top koşturan İsak''ın Fenerbahçe''nin gelecekteki önemli isimlerinden biri olarak görev alması bekleniyor İsak Vural''ın amatör lisansı ise geçmiş olduğumuz gün çıkarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar