Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko'dan Icardi sorusuna bomba cevap!

Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko'dan Icardi sorusuna bomba cevap!
Fenerbahçe'ye transfer olan Yıldız oyuncu Edin Dzeko yaptığı açıklamada Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi hakkında gelen bomba bir cevap verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu ve kaptanı Edin Dzeko, Polonya basınına verdiği röportajda bomba açıklamalarda bulundu.

de5df675e966438eb2e22b985fb8b16d.jpg

SZYMANSKİ'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Edin Dzeko, Szymanski'nin performansı hakkında, "Sebastian sezona harika başladı ve bundan çok mutluyum. Özellikle de gol attığı için, çünkü bence bir takımda gol atabilecek daha fazla oyuncunun olması her zaman daha iyidir. Ancak iyi bir başlangıç yapması benim için hiç de sürpriz değil çünkü kendisi iyi ve kaliteli bir oyuncu. Sezon boyunca bu formunu koruyacağını ve Fenerbahçe'ye çok katkı sağlayacağını umuyoruz." dedi.

sebastian-szymansk-2098666.jpg

ICARDİ SORUSUNA BOMBA CEVAP

Dzeko kendisine yöneltilen "Icardi ile gol sayın hemen hemen aynı ve üstelik şu anda hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın puanları aynı. Hangisi daha zor olacak gol krallığında Icardi'yi yenmek mi yoksa şampiyonluk için Galatasaray'ı mı yenmek mi?" şeklinde soruya şu şekilde cevap verdi:

"Benim Fenerbahce'ye katılmamdaki neden bu kulübe ve taraftarına şampiyonluk unvanını geri vermek. Bu benim önceliğim. Ve bunun gerçekleşmesine yardımcı olmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum."

buyuk-maclarin-golcusu-mauro-icardi-6qns.jpg

"NORMALDE 6-7 PUAN ÖNDE OLURDUK"

"Normal şartlarda 10 galibiyet serisinden sonra ikinci takımın 6-7 puan önünde olurduk. Ancak Türkiye liginde bu sezon gerçek tamamen farklı çünkü rakipler çok iyi durumda. Bu, her maçın ve her puanın belirleyici olacağı uzun bir şampiyonluk mücadelesi anlamına geliyor."

thumbs-b-c-aeba6d141ade1ef76dea6739dfe2ef6e.jpg

"HEPSİ FENERBAHÇE GİBİ ÖZELDİ"

Süper Lig'den etkilendiğini de dile getiren Dzeko, "Oynadığım tüm kulüpleri çok seviyorum. Hepsi benim için tıpkı artık Fenerbahçe gibi özeldi. Ancak en iyi 5 ligde oynadığım göz önüne alındığında, Türkiye'de ne bekleyeceğimi bilmiyordum. Ancak Fenerbahçe'ye geldiğimde bunun iyi bir hamle olduğunu hemen anladım. Burada gördüklerimden çok etkilendim." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar