Transfer listesi sızdı: Beşiktaş ve Fenerbahçe'den iki isim...

Transfer listesi sızdı: Beşiktaş ve Fenerbahçe'den iki isim...
Fenerbahçe'yi farklı dönemlerde iki kez çalıştıran Portekizli teknik adam Vitor Pereira, internete sızan transfer listesi ile gündem oldu. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kariyerine Brezilya'nın Corinthians kulübünde devam Portekizli çalıştırıcının listesinde ise Süper Lig kulüplerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan iki isim yer alıyor.

Fenerbahçe''de istediği başarıyı bir türlü yakalamayan Vitor Pereia Brezilya''nın Corinthians kulübünün başına geçti. Türkiye''den ayrılmasına rağmen adı bir türlü gündemden düşmeyen Pereira, bu kez sosyal medyaya sızan transfer listesi ile olay oldu. Taraftarlar tarafından internete sızdırıldığı açıklanan listede Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giyen oyuncuların yer alması ise dikkat çekti.

İngiliz gazeteci Albert Mullin''in haberine göre; Palmeiras taraftarları, Vitor Pereira''nın transfer listesini sosyal medyaya düşürdü.

OSAYİ SAMUEL''İ İSTİYOR

Vitor Pereira''nın transfer listesi olduğu iddia edilen raporda Bright Osayi Samuel ismi de yer aldı. 24 yaşındaki Nijeryalı''nın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025''te sona erecek.

BEŞİKTAŞ''TAN ROİSER

Palmeiras taraftarları tarafından sızdırılan ve Vitor Pereira''nın raporu olduğu belirtilen dosyada Beşiktaş''tan Valentin Rosier ismi yer aldı.

25 yaşındaki Fransız futbolcu, bu sezon siyah-beyazlı formayla 36 müsabakada oynadı. Valentin Rosier bu maçlarda 2 gol ve 5 asist üretti.

Corinthians taraftarı tarafından sosyal medyaya sızdırılan liste:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar