Ersun Yanal'dan Ozan Tufan itirafı

Ersun Yanal'dan Ozan Tufan itirafı
Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevinde bulunan tecrübeli çalıştırıcı Ersun Yanal, Fenerbahçe'de dönemine ilişkin Tivibispor'a önemli açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan'ın takımdan ayrılışı hakkında da konuşan Yanal, ''Ozan'ın gitmesini ben istedim'' derken, 'Fenerbahçe'yi tekrar çalıştırır mısınız' sorusunu da yanıt verdi.

A Milli Futbol Takımı''nın yanı sıra Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi önemli kulüpleri de çalıştıran Ersun Yanal''dan samimi açıklamalar geldi. Fenerbahçe dönemi hakkında soruları yanıtlayan ünlü çalıştırıcı, ''Ozan Tufan''ın takımdan ayrılış nedeni'' ve ''yeniden Fenerbahçe''de çalışır mısınız?'' sorularına yanıtlar verdi.

"Fenerbahçe dünyanın sayılı sivil toplum örgütlerinden bir tanesidir'''' diyen Ersun Yanal, Çok etkin ve dinamik bir yapısı var. Bunu futbolun dışında da çok rahat bir şekilde hissettiriyor. Futbolun Fenerbahçe''de yarattığı etki zevk ve keyiftir. Rakiplerine kurdukları üstünlüğü parçalı olarak değerlendirirler ve sahada üstünlük kurmak isterler. Sonuç onlar için önemlidir ama coşku ve futbol daha önemlidir." dedi.

''''GİTMESİNİ BEN İSTEDİM''''

Ozan''ın Fenerbahçe''den ayrılışı için de konuşan Yanal, "Düşmemeye oynadığımız dönemde geldim Fenerbahçe''ye. Dirar, Volkan, Aatif ve Ozan kadro dışıydı. Ozan''ın Alanya''ya gitmesini ben istedim. Ozan da bunu kabul etti. Her zaman kendisine destek çıktık. Şu anda kulüpte ne oluyor neden böyle bilmiyorum. Ozan gibi bir oyuncunun Fenerbahçe''ye ihtiyacı var'''' ifadesini kullandı.

ALİ KOÇ''A ÖVGÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında da konuşan Yanal, "Ben söze değil uygulamaya bakarım. Bana ihtiyacı vardı Fenerbahçe''nin. Kimin olduğu değil Fenerbahçe''nin ne olduğu önemli. İşler çok kötü gidiyordu. Sıralamada 17. sıradaydı. Ben kaldığım dönem boyunca herhangi bir problem yaşamadım. Ali Koç, Türk futbolu açısından önemli bir profil. Bu gibi profillerin her zaman Türk sporunda yerleri olmalı ve onların desteğini almak önemlidir'''' dedi.

''''NEDEN OLMASIN''''

Bir daha Fenerbahçe''yi çalıştırmak konusundaki fikirleri sorulan tecrübeli çalıştırıcı, "Ben profesyonel bir teknik adamım. Bugün Fenerbahçe''de olmak ve çalışmak her teknik direktör için bir hayaldir. Bu onurlu bir görevdir. Bir daha Fenerbahçe neden olmasın? Bunun yolu her zaman açıktır. Bana ihtiyaç olduğunda her koşulda Fenerbahçe''ye tamam demişimdir." yorumunda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar