Fenerbahçeli oyuncuya ağır sözler: ''Hiçbir halt olmaz''

Fenerbahçeli oyuncuya ağır sözler: ''Hiçbir halt olmaz''
Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Youtube'da yayın yapan VOLE kanalında Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi. Çelikler'in bir Fenerbahçeli oyuncu hakkında kullandığı "hiçbir halt olmaz" sözü sosyal medyada gündem oldu.

Trabzonspor, evinde lider Fenerbahçe''yi 2-0 mağlup ederek puanını 26''ya yükseltti ve zirve ile arasındaki puan farkını 3''e düşürdü. Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Serdar Ali Çelikler, hem Fenerbahçe''nin teknik direktörü Jorge Jesus''a hem de sarı lacivertlilerin kanat oyuncusu Emre Mor''a ağır eleştirilerde bulundu. 

"FUTBOL BİLGİSİ YOK"

Çelikler, oyuna 70. dakikada dahil olan Emre Mor için, ""Emre Mor’dan bir şey olmaz, Fenerbahçe taraftarı anlasın. Dembele’den de Rafinha’dan da olmaz. Bunlar çalım atmayı top oynamak zanneder. Futbol bilgileri yok bunların!" dedi.

"KAFASI BURADA DEĞİL"

Sezon başından bu yana oynattığı oyun sebebiyle Jorge Jesus''a övgülerde bulunan ve "vasatizm gömleğini yırttı" ifadesi sosyal medyada bir kalıp haline gelen Çelikler, karşılaşmanın ardından Portekizli çalıştırıcı Jesus''u da eleştiri yağmuruna tuttu. Çelikler, Jesus için "“Jorge Jesus’un kafası burada değil! Portekiz veya Brezilya’da. Ben anlarım." ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adamın aldığı yıllık ücrete işaret eden Çelikler, ""Bizim o eski Jorge Jesus nerede? Eğer o eski Jesus değilsen yıllık 7 milyon Euro almana ne gerek var?" dedi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar