Fenerbahçe'den TFF'ye sürpriz başvuru! İstedikleri olmazsa mücadeleye çıkmayacaklar

Fenerbahçe'den TFF'ye sürpriz başvuru! İstedikleri olmazsa mücadeleye çıkmayacaklar
Fenerbahçe'den çok flaş bir hamle geldi. Sarı-lacivertliler, Süper Kupa maçını yabancı hakem yönetmezse maça çıkmayacağını TFF'ye resmen haber verdi.

Fenerbahçe'de düzenlenen tarihi kongrenin ardından yeni kararlar alındı. Toplantıdan sonra yetkililer kendi arasında bir karara vararak Süper Kupa için taleplerini kararlaştırdı.

aw175553-06.jpg

YABANCI HAKEM OLMAZSA MAÇA ÇIKILMAYACAK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Süper Kupa maçını yabancı hakem yönetmezse maça çıkmayacağını TFF'ye haber verdi. TFF'nin bu talep sonrası toplandığı belirtildi.

FENERBAHÇE'YE KONGREDE VERİLEN YETKİLER

1. Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına Futbol U19 takımıyla katılmak

2. Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya önümüzdeki 2 sezon U19 takımıyla katılmak

3. Türkiye'de futbol faaliyetlerimizle ilgili kararlardan bağımsız olarak her halükarda yurt dışı yapılanması hususlarında gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek

4. Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibarıyla UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar