Fenerbahçe'den sürpriz transfer: Omar Fayed resmen açıklandı

Fenerbahçe'den sürpriz transfer: Omar Fayed resmen açıklandı
Sarı lacivertli kulüp, Omar Fayed'i transfer ettiğini duyurdu.

AYŞE ESER KUŞATA-GÜNBOYU

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe, transferlerine bir yenisini daha ekledi.

Sarı lacivertliler, 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed'i renklerine bağlamak üzere görüşmelere başladığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, transferle ilgili şunlar denildi:

"2023-24 sezonunun yapılanmasını sürdüren Futbol Şubemiz, Takımımızın önümüzdeki dönem yapılanması adına da adımlar atıyor. Kulübümüz, yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed'i renklerine bağlamak üzere görüşmelere başladı. Oyuncu, sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edildi."

Fenerbahçe ayrıca, "Resmi süreçlerin ardından bir süre Futbol Takımımızla çalışmalara katılacak olan Fayed'in kariyer planlamasına, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda ilerleyen günlerde karar verilecek; kamuoyu bu doğrultuda bilgilendirilecektir" bilgilendirmesinde bulundu.

OMAR FAYED KİMDİR?

Sarı lacivertlilerin yeni transferi Omar Fayed, son olarak Mısır'da El Mokawloon takımında forma giydi. 20 yaşındaki savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 500 bin Euro.

Omar Fayed, 4 Temmuz 2003 tarihinde Mısır'da dünyaya geldi. Futbola ülkesinde başlayan Omar'ın mevkisi stoper. El Mokawloon altyapısından yetişen ve 2022 yılından itibaren A takım kadrosunda bulunan 20 yaşındaki stoper, toplam 29 resmi maçta forma giydi. Mısır U20 Milli Takımı'nda 5 maça çıkan ve 1 gol atan Omar, U23 Milli Takımı'yla da 1 maçta yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar