Fenerbahçe'den Galatasaray'a çok sert karşılık: Kişi kendinden bilir işi...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a çok sert karşılık: Kişi kendinden bilir işi...
Fenerbahçe'nin sahasında 2-2 berabere kalarak liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdığı maç sonrası sarı-kırmızılılardan olay bir paylaşım gelmişti. Fenerbahçe ezeli rakibinin paylaşımına çok sert yanıt verdi.

Fenerbahçe, sahasında 2-2'lik skorla berabere kaldığı Alanyaspor maçında liderliği ezeli rakibi olan Galatasaray'a kaptırdı. Galatasaray cephesinden ise maç sonu bomba bir paylaşım geldi. Galatasaray'ın paylaşımına kayıtsız kalmayan Fenerbahçe ezeli rakibine aynı sertlikte flaş bir yanıt verdi.

"KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ..."

Sarı-lacivertli takımdan yapılan paylaşım şu şekilde:

"Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz; "Kişi kendinden bilir işi…" Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK."

fenerbahce.jpg

GALATASARAY'IN PAYLAŞIMI

Galatasaray ise yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!"

gs.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar