Fenerbahçe'den Fatih Altaylı'ya çok sert bir cevap geldi: Süper Kupa finalinin Arabistan'da oynanması Ali Koç'un fikri demişti

Fenerbahçe'den Fatih Altaylı'ya çok sert bir cevap geldi: Süper Kupa finalinin Arabistan'da oynanması Ali Koç'un fikri demişti
Fenerbahçe, Fatih Altaylı'nın Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanmasının Başkan Ali Koç'un fikri olduğu iddiasına çok sert yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

29 Aralık 2023 Cuma günü Süper Kupa finali, TSİ 20.45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak.

fatih-altayli.png

Suudi Arabistan'da oynanacak olmasına tepki gösterilirken, Fatih Altaylı kendi internet sitesinde kaleme aldığı yazıda, karara en çok tepki gösterenlerden biri olduğunu belirterek, Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanmasının Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un fikri olduğunu iddia etmişti.

kulupler-birligi-baskani-ali-koc-hakemler-degismeli-bt4o.jpg

FENERBAHÇE'DEN İDDİALARA ÇOK SERT YANIT

Fenerbahçe, resmi internet sitesi üzerinden Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanacak olması ile ilgili başkan Ali Koç'un hedef gösterildiğini aktararak TFF'ye çağrıda bulundu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Her başı sıkıştığında, işine geldiğinde, Başkanımız Ali Y. Koç’u hedef gösterme refleksi sergileyen Galatasaray camiası alışılagelmiş davranışının yeni bir örneğini daha, Süper Kupa Finali’nin Suudi Arabistan’da oynanması konusunda bugün Fatih Altaylı üzerinden göstermiştir. Şaşırdık mı? Şaşırmadık. Güya Süper Kupa Finali’nin Suudi Arabistan’da oynanması Ali Y. Koç’un önerisi ve fikriymiş!

Ağustos ayının son günlerinde başlayan ve bugüne kadar gelen süreç zarfında yaşananlar ile ilgili tüm gerçekler tabii ki apaçık bir şekilde ortaya çıkacaktır. O gün geldiğinde, kimin ne duruş sergilediği görülecektir.

Türkiye’de futbolun amiri olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun süreç ile ilgili gerçekleri ivedilikle açıklamasını özellikle rica ediyoruz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar