Fenerbahçe'de şok ayrılık: Taraftarın sevdiği isim gidiyor!

Fenerbahçe'de şok ayrılık: Taraftarın sevdiği isim gidiyor!
Bu sezona hem lig hem de Avrupa'da başarılı bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de yeni hoca Jorge Jesus tarafından çok şans verilmeyen Miha Zajc ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı derbiye hazırlanan Fenerbahçe''den taraftarı üzen bir ayrılık haberi geldi. 

Yaz transfer döneminde birçok transfer yapan ve rotasyonlu bir kadro kuran Fenerbahçe, sezon sonunda ipi göğüslemek ve taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Aspor''da yer alan habere göre, devre arası transfer dönemi için şimdiden çalışmalara başlayan sarı-lacivertlilerde, sürpriz bir ayrılık da yaşanabilir. Teknik direktör Jorge Jesus''un sezon başında süre verdiği fakat sonrası süreçte oynatmadığı Miha Zajc ile yollar ayrılabilir.

Sloven oyuncunun UEFA Avrupa Ligi''ndeki Dinamo Kiev ve Rennes, Süper Lig''deki Kayserispor ve Alanyaspor maçlarında kadroda olmasına rağmen süre almaması dikkat çekti.

SEBEBİ İMZA ATMAMASI MI?

Portekizli çalıştırıcının 28 yaşındaki futbolcuyu oynatmama sebebinin, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaması olduğu iddia edildi. Sezon başında süre alan Miha Zajc''ın birden kesik yemesi soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Zajc sarı-lacivertlilerde son olarak deplasmanda Konyaspor ile oynanan maçta ilk 11 başlamış ve 71 dakika sahada kalmıştı.

BEDAVA GİTMEMESİ İÇİN...

Sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaması halinde Miha Zajc''la devre arasında yolların ayrılıp bir gelir elde etmek isteniyor.

MIHA ZAJC KİMDİR?

Miha Zajc, 1 Temmuz 1994''te Slovenya''nın Sempeter pri Gorici kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin Interblock takımının altyapısında başlayan Zajc; daha sonrasında NK Olimpija, NK Bravo, NK Celje formalarını giydi. 2017 yazında Olimpija''dan Empoli''ye 2.3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Burada başarılı bir 2 yıl geçiren Sloven oyuncu, 2019 yazında Fenerbahçe''ye 3.5 milyon Euro''ya imza attı. 2023''e kadar sözleşmesi bulunan Miha Zajc''ın güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro...

.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar