Fenerbahçe'de 'Rüya Takım' operasyonu

Fenerbahçe'de 'Rüya Takım' operasyonu
Jorge Jesus'un takımın başına gelmesiyle yıldız transferleri için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'nin öncelikleri Marcelo, William Carvalho ve Gabigol.

Fenerbahçe''nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, dünyaca ünlü yıldızları takıma getirmek için kolları sıvadı. Ünlü teknik adamın listesinin ilk 3 sırasında sol bek Marcelo, orta saha William Carvalho ve forvette ise Gabigol bulunuyor. Bu transferlerin gerçekleşmemesi durumunda ise B planı devreye girecek. 

Sarı lacivertliler, Jorge Jesus’a imzayı attırdıktan sonra tamamen transfer çalışmalarına odaklandı. Jesus, öncelikli olarak 3 bölgeye takviye istedi: Sol bek, defansif orta saha ve forvet... Yönetim de bu doğrultuda yoğun bir şekilde mesai harcıyor. Tecrübeli teknik adamın talebi, en az 3 yeni transferin, 19-20 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında sahaya çıkması.



VARSA YOKSA MARCELO!

Real Madrid ile kaldırmadık kupa bırakmayan Marcelo sarı lacivertlilerin önceliği... Sezon sonunda İspanyol devine veda eden Sambacı, Katar’dan gelen senelik 10 milyon Euro maaşlı teklifi, kariyerine Avrupa’da devam etmek için geri çevirdi. Bu transfer için Fenerbahçe''nin en büyük rakibi Marsilya olsa da Roberto Carlos ve Alex de Souza faktörleri sarı lacivertlileri umutlandırıyor. 

ÖNCELİK CARVALHO B PLANI ALEX

Tecrübeli teknik adam, geriden oyun kuracak, savunma ile hücum arasında köprü görevi görecek isimi ise belirledi: William Carvalho. Orta sahadaki alternatif Alex Kral belirlendi. Geçen sezonu West Ham’da kiralık geçiren Çek oyuncu Spartak Moskova’ya geri döndü.



HAYALLER GABIGOL YA DA MITROVIC

Brezilyalı yıldız Gabigol hem Jorge Jesus’un hem de Fenerbahçeli taraftarların hayallerini süslüyor. Jesus faktörü nedeniyle sarı lacivertlilere sıcak bakan Gabigol''ün transferinin gerçekleşmemesi hâlinde Kanarya''nın hedefi yine dev bir isim Alekşandar Mitroviç. (Fanatik)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar