Mesut Özil için kritik toplantı: Kalacak mı gidecek mi

Mesut Özil için kritik toplantı: Kalacak mı gidecek mi
Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi devam ediyor. Süper Lig'de oynanan karşılaşma sonrası Teknik Direktör İsmail Kartal ile tartıştığı öğrenilen yıldız futbolcu, süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı. 24 Mart'tan bu yana kadroya alınmayan Türk asıllı Alman yıldız için İstanbul'da kritik bir toplantı yapılacak.

Yeni sezona hazırlık yapan Fenerbahçe''de, Mesut Özil gündemi devam ediyor. Uzun süredir kadro dışı bırakılan yıldız hakkında iki tarafın da bir araya gelerek çözüm arayacağı öğrenildi. Önümüzdeki hafta bir toplantı gerçekleştirileceği belirtilirken, Mesut Özil''in menajerinin de yapılacak toplantıya katılmak için İstanbul''a geleceği öğrenildi.

MESUT, KALMAK İSTİYOR

Bu toplantıda iki tarafın görüşleri ve istekleri masaya yatırılacak ve yol haritası belirlenecek. Mesut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Fenerbahçe’de mutlu olduğunu vurgulayarak ayrılmayı düşünmediğini ima etmişti. Tecrübeli futbolcunun, gelecek sezon da takımda kalmak istediğini menajeri aracılığıyla yönetime ileteceği tahmin öğrenildi.

ÖZİL''İN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Ali Koç yönetiminin ise Mesut’tan bazı isteklerinin olacağı ve “Kalıp kalmayacağına yönelik kararda yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik direktörün düşüncesi önemli rol oynayacak” diyeceği belirtildi.

Geçen sene sarı lacivertli kulübe transfer olan yıldız oyuncu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 37 maçta 9 gol attı ve 3 asist yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar