Fenerbahçe'de beklenen ayrılık haberi: Calathes Obradovic ile yeniden buluşuyor

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık haberi: Calathes Obradovic ile yeniden buluşuyor
Nick Calathes'in Partizan ile anlaştığı iddia edildi.

Türk Hava Yolları EuroLeague’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, bu sezonun 5. transferini yaptı.

Partizan’dan Yam Madar, Barcelona’dan Sertaç Şanlı'yı, Türk Telekom'dan Nate Sestina'yı, Panathinaikos'tan George Papagiannis'i transfer eden Sarı lacivertliler, 8 sezondur NBA’de forma giyen ve en son Cleveland Cavaliers'ta oynayan Raul Neto'yu resmen duyurdu.

Bu transferden sonra gözler, takımdan ayrılması konuşulan Yunan guard Calathes'e çevrilmişti.

Eurohoops'un aktardığına göre, geçtiğimiz yaz Fenerbahçe‘ye katılan Nick Calathes’e gelecek sezon takımda olmayacağı bildirildi.

Calathes şu anda Olimpia Milano ve Partizan ile görüşme halinde. Tecrübeli oyuncu Kevin Pangos’un durumundan dolayı Milano ile anlaşma zeminine henüz yakın değil fakat Partizan ile görüşmeler ilerlemiş durumda ve imza yakın.

Calathes, bir dönem Obradovic'in başantrenör Itoudis'in yarımcı antrenör olduğu Panathinaikos'ta, ön planda olan bir oyuncu olmasa da forma giymişti.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko formasıyla Turkish Airlines EuroLeague’de 38 maçta görev alan Calathes, 8.2 sayı, 4.0 ribaund, 4.9 asist ortalamalarıyla oynamıştı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi normal sezonunda ise tecrübeli oyuncu 14 maçta forma giymiş ve 7.9 sayı, 3.5 ribaund, 6.4 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar