Fenerbahçe ve Galatasaray yarışa girmişti: Süper Lig yıldızının tercihi belli oldu

Fenerbahçe ve Galatasaray yarışa girmişti: Süper Lig yıldızının tercihi belli oldu
Bu sezon Süper Lig'de Antalyaspor forması ile etkili bir performans sergileyerek İstanbul devlerinin ilgisini çeken Haji Wright'ın kaderi belli oldu.

Antalyaspor''un sezon başında kadrosuna kattığı Haji Wright, attığı gollerle sadece kendi taraftarını mutlu etmemiş, diğer taraftarları da olası transfer iddiaları sonrası heyecanlandırmıştı.

Transfer döneminin başından bu yana yaklaşık 3 aydır birçok iddia ortaya atılan ve özellikle son 1 haftada Galatasaray’ın yoğun uğraş verdiği Haji Wright için gelen teklifler Antalyaspor’u tatmin etmezken, teklifler reddedildi.

TAKIMDA KALACAĞI ÖĞRENİLDİ

Türkiye’den Galatasaray ve Fenerbahçe ile transfer konusunda yakın ilişki kuran Antalyaspor, gelen teklifleri reddetti. Akdeniz ekibi, son olarak sezon sonu takımdan ayrılacak şekilde bir anlaşmayı ön planda tutup fiyat indirimine gitmesine rağmen gelen tekliflere ikna olmadı ve futbolcuyu kadrosunda tutmaya karar verdi.

17 MAÇTA 11 GOL ATTI

Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 17 maçta forma giyen ABD’li futbolcu, toplam 11 gole imza koydu. 25 yaşındaki futbolcu, 1 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar