Fenerbahçe tribünlerinde yeşil sahadan sonra parkede de ''hükümet istifa'' sesleri!

Fenerbahçe tribünlerinde yeşil sahadan sonra parkede de ''hükümet istifa'' sesleri!
Son günlerde tartışmalara konu olan ve Fenerbahçe'ye verilen üst üste cezaların gerekçesi olarak gösterilen "Hükümet istifa" tezahüratları, bu kez Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yükseldi. Fenerbahçe'nin Bologna'yı konuk ettiği Euroleague maçında sarı-lacivertli taraftarlar yeniden hükümeti istifaya davet etti.

Konyaspor karşılaşmasında yaptığı "Hükümet istifa" tezahüratları nedeniyle siyasetin gazabına uğrayan ve üst üste cezalarla yıldırılmaya çalışılan Fenerbahçe taraftarı, iktidara adeta "Kapıdan kovsan bacadan girerim" mesajı verdi. 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu''nda yükselen istifalara karşılık 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile cezai işlem başlatan AKP iktidarına, sarı-lacivertli tribünlerden bir şok daha geldi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu''nda Bologna''yı konuk eden Fenerbahçe''de tribünler, 3. periyotla birlikte "Hükümet istifa" sesleri ile yankıladı. 

ALİ KOÇ MEYDAN OKUMUŞTU

Fenerbahçe taraftarının tezahüratlarının ardından, hiçbir gerekçe olmadan bu hafta oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasına sarı-lacivertli taraftarların girişi üst üste iki kez yasaklanmıştı.

Kararın bir hukuk skandalı olduğuna işaret eden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, hakimlerin ''tepeden inme'' talimatlar ile yasak kararı verip-kaldırdığını söylerken, AKP''yi de "Sporda siyaset olmasın diyorlar ama siyaseti sporun içine en çok sokanlar onlar" sözleriyle eleştirmişti. 

"20 SENE OLDU İSTİFA ULAN"

Söz konusu protestoların yeniden alevlenmesiyle birlikte, Sarı-Lacivertli taraftarlar son periyotta da hükümete tepkilerini sürdürdü. "Yalan yalan yalan dolan dolan dolan 20 sene oldu istifa ulan" tezahüratları maçın son bölümünde de Ülker Sports Arena''da yankılandı.



 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar