Fenerbahçe transfer iddialarına yanıt verdi!

Fenerbahçe transfer iddialarına yanıt verdi!
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Dominik Livakovic, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Hırvat kaleci Dinamo Zagreb'in 4-1 kazandığı Gorica maçının ardından konuştu. Livakovic geleceğiyle ilgili henüz net bir karar vermediğini ifade etti.

Karşılaşmanın ardından ilk olarak galibiyeti değerlendiren Livakovic, ''Benim için şampiyonluk yaşamak harika bir tecrübe gerçekten. Stadyumumuz her zaman olması gerektiği gibi tıklım tıklımdı'' ifadelerini kullandı.

Transferi hakkında da konuşan Hırvat kaleci ''Dinamo Zagreb'de kalacak mıyım? Herkesin biraz sakin olması gerekiyor. Kulüp ile oturup konuşacağız. Henüz hiç kimseyle bir anlaşma yapmadım'' dedi.

Kulübü ile de görüşeceğini söyleyen Livakovic, ''Dinamo Zagreb'de olmaktan mutluyum. Önümüzdeki günlerde kulüp ile görüşeceğiz. Şimdilik önümüzdeki milli maça odaklandım'' ifadelerini kullandı. Livakovic'in geleceğiyle ilgili Dinamo Zagreb Başkanı Vlatka Peras da Fenerbahçe'nin pazarlıklar yaparak indirim talep ettiği 28 yaşındaki Hırvat kalecide hiçbir şekilde fiyat azaltma yapmayacaklarını ifade etmişti.

Konuyla ilgili Peras ''Livakovic'in sözleşmesinde yer alan bir serbest kalma maddesi (10 milyon euro) var. Bu maddeyi karşılayabilecek herhangi bir kulüp oyuncumuzla da anlaşırsa onun haklarını alabilir'' diyerek noktayı koymuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar