Fenerbahçe taraftarı vedası üzerine sosyal medyayı yıktı: Bırakma bizi Arda Güler

Fenerbahçe taraftarı vedası üzerine sosyal medyayı yıktı: Bırakma bizi Arda Güler
Arda Güler’in annesinin "Her seçim bir vazgeçiştir..." paylaşımının ardınan Fenerbahçeli taraftarlar Arda'yı takımda tutmak için çalışma başlattı.

MUHARREM KAZER-GÜNBOYU

Türk futbolunun ve Fenerbahçe’nin geleceği olarak bilinen Arda Güler’in Sarı lacivertlilerdeki geleceği belirsizliğini koruyor.

Güler'in annesi Serap Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Her seçim bir vazgeçiştir..." ifadesini kullanarak Fenerbahçeli taraftarları tedirgin eden bir açıklamada bulundu.

serap-1.jpg

Bu gelişme üzerine Sarı lacivertli taraftarlar #BiziBırakmaArdaGüler isimli tag başlatarak oyuncunun takımda kalması için çağrıda bulundu.

Genç yıldızın Hollanda devi Ajax’ın transfer olacağıyla ilgili haberler de gündeme gelmişti.

Arda Güler cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi.

NE OLMUŞTU

Arda Güler'in sözleşmesi gereği, Fenerbahçe'de bir sezon boyunca resmi maçlarda 1500 dakikayı doldurmaması halinde serbest kalma beledi 5 milyon Euro, bu sınırı geçmesi halinde ise 17.5 milyon euro olarak belirlenmişti.

Genç futbolcu, Medipol Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında 1500 dakika sınırını doldurdu. Fenerbahçe ile ilk kupasına ulaşan Arda, aynı zamanda final maçının en değerli oyuncusu seçildi.

Bu gelişmelerin ardından dünyanın en saygın spor gazetecilerinden biri olan Fabrizio Romana, Twitter medya hesabından yaptığı paylaşımda Arda Güler için övgü dolu sözler kullanırken, yıldız oyuncunun serbest kalma bedelinin yalnızca 17.5 milyon euro olduğuna dikkat çekerek Avrupa'daki birçok büyük kulübün bu bedeli ödemeye hazır olduğunu ve oyuncuyu ikna etmeye çalıştığını aktardı.

twit-3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar