Fenerbahçe taraftarı 100.yılı böyle kutladı: Ali koç, taraftara seslendi

Fenerbahçe taraftarı 100.yılı böyle kutladı: Ali koç, taraftara seslendi
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Cumhuriyet’e özel maç öncesinde stat hoparlörlerinden taraftara seslendi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 3. haftasında Fenerbahçe, Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad'ı konuk ediyor.

aw062263-07.jpg

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR ISINMAYA "SONSUZA DEK CUMHURİYET" TİŞÖRTLERİYLE ÇIKTI

Fenerbahçeli futbolcular maç öncesinde ısınmaya Cumhuriyetin 100'üncü yılı için hazırlanan özel tişörtlerle çıktı. Sarı-lacivertliler, üzerinde #SonsuzaDekCumhuriyet yazan tişörtlerle ısınmada yer aldı.

aw062263-03.jpg

TARAFTARLARDAN TÜRK BAYRAKLI GÖRSEL ŞÖLEN

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets ile karşılaştığı maçta taraftarlara Cumhuriyetin 100'üncü yılı sebebiyle Türk bayrağı dağıtıldı. Taraftarlar maçtan önce ellerindeki bayrakları sallayarak görsel şölen oluşturdular. Tüm tribünlerde ise Mustafa Kemal Atatürk'ün de bulunduğu dev Türk bayrakları açıldı. Ayrıca "Yurtta sulh cihanda sulh" ve "İnsanlık galip gelsin" pankartları asıldı.

aw062263-09.jpg

ALİ KOÇ, CUMHURİYETİN 100'ÜNCÜ YILI DOLAYISIYLA TARAFTARLARA SESLENDİ

Fenerbahçe'nin Ludogorets ile karşılaştığı maç öncesinde Cumhuriyetin 100'üncü yılı büyük coşkuyla kutlandı. Karşılaşma öncesi sözleri Altan Çetin'e ait 'Atatürk ve Fenerbahçe Marşı' da ilk kez Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde taraftarların beğenisine sunuldu. Şarkının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla yaptığı konuşma paylaşıldı. Başkan Ali Koç, taraftarlara şu şekilde seslendi;

"Fenerbahçe Spor Kulübü sadece bir spor kulübü değil, bir mirası geçmişten geleceğe taşıyan, Atatürk'ün ideallerini ve ruhunu yaşatan bir ailedir. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bizler Fenerbahçeliler olarak bu vizyonu yaşatmanın ve güçlendirmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Spor, bizim için sadece bir oyun değil, aynı zamanda bir inanç ve tutkudur! Atatürk'ün gençliğe olan sonsuz güveniyle, bu tutkuyu yüreklerimize kazıyor ve kazandığımız her zaferde, atamızın eşsiz mirasına ve aziz hatırasına bir selam çakıyoruz. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, Atatürk adını gurur ve sevgiyle en yukarılara taşıyacak ve onun yolunda, aynı kararlılık ve azimle yürümeye devam edeceğiz."

aw062263-17.jpg

aw062263-11.jpg

aw062263-08.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar