Fenerbahçe'de 7.8 milyon Euro'luk rahatlama

Fenerbahçe'de 7.8 milyon Euro'luk rahatlama
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yüksek maaşlı oyuncularını elden çıkarak mali anlamda rahatlıyor. Özellikle Ozan, Mesut ve Gustavo'nun ayrılıkları sonrasında sarı lacivertliler ciddi bir rahatlama sağladı.

Fenerbahçe'de 7.8 milyon Euro'luk rahatlama

Fenerbahçe''de Ozan Tufan ile başlayan ve Mesut Özil ile devam eden operasyonda son olarak Luiz Gustavo''ya veda edildi.

Hürriyet Gazetesi''nin haberine göre, bu isimlere Mbwana Samatta’nın yanı sıra Steven Caulker, Max Meyer ve Mauricio Lemos’un da katılması bekleniyor.

İLK ÖNCE OZAN GİTTİ

Düşük performans gösteren ancak maaşları yüksek olan oyuncuların sıkıntısını yaşayan Fenerbahçe yönetimi bu futbolcularla yollarını ayırarak mali anlamda rahatlıyor. Sarı Kanarya''da yüksek maaşlı oyuncuların arasında bulunan Ozan Tufan takımdan ilk gönderilen isim oldu. Ozan''ı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’e gönderen Fenerbahçe bu imzayla 1.3 milyon Euro tutarındaki yükten kurtulmuş oldu.

MESUT VE GUSTAVO İLE YOLLAR AYRILDI

Ozan''ın ardından kadro dışı bırakılan Mesut Özil ile vedalaşan Fenerbahçe Yönetim''i kasadan yıllık 3 milyon Euro maaş çıkmasının önüne geçti. Yaşadığı sakatlık sonrası eski performansını bir türlü gösteremeyen ve hazırlık maçlarında da Jesus’un gözüne girmeyi başaramayan Luiz Gustavo''nun takımdan ayrılmasıyla kasada 3.5 milyon Euro tutarında rahatlama yaşayan Fenerbahçe; Ozan, Mesut ve Gustavo''nun ayrılığı ile 7.8 milyon Euro’luk (142.7 milyon TL) gibi önemli bir gelir elde etti. 

AYRILIKLAR SÜRECEK

Fenerbahçe''de bu 3 oyuncu dışında istenilen performansı veremeyen Samatta ile de yollarını ayırmak isteyen yönetimin Caulker (1 milyon 250 bin Euro), Meyer (750 bin Euro) ve Lemos’la (700 bin Euro) da ayrılık görüşmeleri yapacağı belirtildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar