Fenerbahçe Galatasaray’a seslendi

Fenerbahçe Galatasaray’a seslendi
Galatasaray, Fenerbahçe'ye, "Tüm spor kamuoyunun önünde konuşmaya dördüncü kez davet ediyoruz; kendilerini tartmaya çağırıyoruz" şeklinde bir çağrıda bulundu.

Fenerbahçe'den konjuya ilişkin bir açıklama geldi.

Sarı- lacivertli kulüp "Galatasaray Spor Kulübü'ne yönelik çağrımızdır. Kendileri için her şey yolundayken, 'itidal çağrıları' yaparak ilk puan kaybında 'Sportif AŞ Başkanvekili'nin basın toplantısı yapacağını' duyuran rakibimiz, bugün sürpriz bir şekilde Başkanı ve İkinci Başkanının da yer aldığı, üç kişilik -geniş katılımlı- bir basın toplantısı düzenledi. Bu toplantının odak noktasının, tek hedefin, ısmarlama sorular soran yönlendirilmiş basın mensuplarının tek paydasının kulübümüz olması, Fenerbahçe'nin büyüklüğünün göstergesidir! Toplantı boyunca gerçekleri çarpıtan, konuları saptıran, kendilerini akıllı ve tüm kamuoyunu konulardan bihaber zanneden bu yaklaşıma daha önce defalarca kez şahit olduk.

Bu vesileyle samimi olduklarını görmek ve tüm kamuoyuna bunu göstermelerine fırsat vermek adına kendilerine uzun süredir yaptığımız çağrımızı yineliyoruz: Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tüm hakem kararlarını, sadece bu sezonla sınırlamadan geride kalan dönemleri de kapsayacak şekilde, istedikleri kanalda, istedikleri gazetecilerin istedikleri sorularıyla tüm ülkemizin gözü önünde konuşmaya dördüncü kez davet ediyor; kendilerini teraziye bekliyoruz. " dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar