Fenerbahçe'de Marcelo heyecanı

Fenerbahçe'de Marcelo heyecanı
Lyon ve Marsilya'nın gündeminde olan Brezilyalı yıldız Marcelo'nun taliplerinden birinin de Fenerbahçe olduğu iddia edildi.

Jorge Jesus''un Fenerbahçe teknik direktörü olmasının ardından transfer çalışmalarına başlayan Kanarya, gözünü dünyaca ünlü sol bek Marcelo''ya dikti... Brezilya basınının ardından Fransızlar da Marcelo konusunda sarı lacivertlilerin avantajlı olduğunu yazdı. 

2007’den beri Real Madrid forması giyen dünyaca ünlü oyuncu, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Brezilya basınında geçtiğimiz hafta çıkan haberlerde, Güney Amerika''dan gelen teklifleri reddeden Marcelo’nun kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği ve Fenerbahçe’nin transferde bir adım önde olduğu belirtilmişti. 

Benzer bir iddia Fransızlar''dan da geldi. Buna göre 34 yaşındaki yıldız için Lyon ve Marsilya devrede. Haberde, Lyon’un 3.5 milyon Euro’luk maaş teklifinin Marcelo tarafından geri çevrildiği belirtildi.

F.BAHÇE VE MARSİLYA YILLIK 4 MİLYON ÖNERDİ

Bu sezon Şampiyonlar Ligi''nde boy gösterecek Marsilya’nın ise Fenerbahçe gibi senelik 4 milyon Euro önerdiği kaydedildi. Fransız kulübün bu transfer için çok istekli olduğu; ancak Marcelo konusunda hem Jorge Jesus faktörü, hem de bir dönem Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos, Alex De Souza, Edu Dracena gibi Brezilyalı isimlerin yoğun tavsiyeleri nedeniyle Sarı Kanarya''nın şu anda daha avantajlı olduğu kaydedildi. 

Yoğun geçen, Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonluğu ile geçen sezonun ardından tatile çıkan tecrübeli yıldızın yakın zamanda geleceğiyle ilgili son kararını vereceği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar