Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi öncesi son hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi öncesi son hazırlıklarını tamamladı
Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde yarın saat 20.30'da Beşiktaş'ı konuk edecek olan Fenerbahçe, derbi öncesi son antrenmanını tamamladı.

Fenerbahçe''nin sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri''nde yapılan idman, koşu ve ısınma hareketleri ile yarın oynanacak Beşiktaş derbisinin hazırlıkları tamamlandı. Çalışmalara, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus liderlik etti. 

Koordinasyon ve çabukluk çalışmasının ardından taktik idman yapan futbolcular, antrenmanın son bölümünde bireysel çalışmalar gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

ZİRVE YARIŞI KIZIŞABİLİR

Kulüpler Birliği, deprem bölgesinde olan ve ligden çekilen Hatayspor ile Gaziantepspor kulüplerinin mücadeleleri konusunda fikir birliğine varamadı. 7 takımın farklı, 4 takmın ise farklı bir görüş savunduğunun açıklanmasına karşın, hangi kulübün Türkiye Futbol Federasyonu''ndan (TFF) ne talep ettiği henüz bilinmemekte. 

Buna karşın, TFF''nin Beşiktaş''ın talep ettiği şekilde, ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantepspor ile sezonun ilk bölümünde oynanan tüm karşılaşmaları geçersiz sayması halinde, Beşiktaş ile Fenerbahçe aynı puana gelmiş olacak. Bu kararın çıkma ihtimaline karşılık sarı-lacivertliler, Beşiktaş''ı mağlup ederek zirve yarışında Galatasaray ile yalnız kalmak istiyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar