Fatma Sevim Baltacı kimdir? AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı neden öldü?

Fatma Sevim Baltacı kimdir? AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı neden öldü?
AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti. Olayın ardından birçok kişi internette Fatma Sevim Baltacı'nın hayatını araştırmaya başladı. Peki Fatma Sevim Baltacı kimdir? AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı neden öldü?

Fatma Sevim Baltacı kimdir?

AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Doktorların bütün müdahalelerine rağmen Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti. Peki Fatma Sevim Baltacı kimdir? AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı neden öldü?

FATMA SEVİM BALTACI NEDEN ÖLDÜ?

Fatma Sevim Baltacı'ya AKP İstanbul İl Başkanlığı önünde karşıdan karşıya geçmek istersen otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan Fatma Sevim Baltacı bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

FATMA SEVİM BALTACI KİMDİR?

Fatma Baltacı, 22 Ekim 1981 tarihinde İstanbul'un Fatih ilçesinde doğdu. Trabzon kökenli olan Baltacı, orta ve lise eğitimini Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladıktan sonra moda, giyim ve tasarım alanında eğitim aldı. 2007-2014 yılları arasında tekstil sektöründe yönetici ve stilist olarak çalıştıktan sonra İlahiyat fakültesine başladı.

Siyasi kariyerine 2015 yılında Fatih İlçe Kadın Kolları Ar-Ge Birim Başkanlığı ile adım atan Baltacı, 2016-2023 yılları arasında İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği yaparak sürekli aktif bir şekilde görev aldı. İl yönetim kurulu üyesi olarak çeşitli komisyonlarda ve birimlerde görev yapan Baltacı, Teşkilat Komisyonu, Ar-Ge, Tanıtım Medya, Shib-AK bülten sorumluluğu, Siyaset Akademisi eğitimi ve İl Kadın Kolları İnsan Hakları Birim Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar