Fatih’teki taksici cinayetinde yeni gelişme!

Fatih’teki taksici cinayetinde yeni gelişme!
Fatih’te kavga eden 3 yolcuyu uyardığı için dövülerek öldürülen taksici olayında yeni bir gelişme oldu. 3 şüpheliden 2'si tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Fatih’te kavga eden 3 yolcuyu uyardığı için dövülerek öldürülen taksici olayında yeni bir gelişme oldu. 3 şüpheliden 2''si tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. 

Fatih''te dün meydana gelen olayda, taksi şoförü Aydın Altun, takside kavga ettiği iddiasıyla müşterileri Mert A., Ferhat G. ve Ebru Nur G.''yi uyarmak ve taksiden indirmek istemiş, bunun sonucunda da darp edilmişti.

Kafasına sert bir cisim vurularak yaralandığı öne sürülen taksi şoförü Altun, daha sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olaya ilişkin gözaltına alınan ve travesti oldukları iddia edilen 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüphelilerden Mert A. ile Ferhat G., savcılıktaki işlemlerinin ardından ''kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma'' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Şüpheli Ebru Nur G. ise aynı suçtan ''yurt dışına çıkamamak'' şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar