Fatih’te çarşaflı kadını sürükleyen kişi için istenen ceza belli oldu

Fatih’te çarşaflı kadını sürükleyen kişi için istenen ceza belli oldu
Fatih'te alışveriş anlaşmazlığı iddiasıyla tartıştığı çarşaflı kadını iterek yerde sürükleyen şüpheliye yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.

Fatih'te 26 Mart 2024 tarihinde çalıştığı iş yerinde alışveriş anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşadığı iddiasıyla çarşaflı kadını iterek yerde sürükleyen şüpheli Ali Ümit Şakar hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Fatih'in göbeğinde çarşaflı kadını darbedip kutsal değerlere küfür eden saldırgan gözaltına alındı | VİDEO İZLE

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Devriye Ekipler Amirliğine bağlı görevli memurlarının kalabalık bir grubun dükkana zarar verdiğinin anlaşıldığı bu olay sırasında şüpheli Şakar'ın gündüz saatlerinde bir kadını iterek yerde sürüklemeye çalıştığına dair videonun sosyal medyada gündem olması üzerine soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Fatih'te çarşaflı kadın böyle darbedildi, çevredekiler film izler gibi izledi

İddianamede yer alan görüntü izleme ve ses çözümleme tutanağına göre, videoda çarşaflı bir kadının Şakar tarafından itilerek sağ kolundan tutulduğu, ardından yerde yatırılmaya çalışıldığı ve olay sırasında Şakar'ın "kime vuruyorsun" şeklinde seslerin duyulduğu belirtildi.

Şakar hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Şüphelinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar