Fatih Portakal'ın ardından bir ayrılık daha mı? Bomba gelişme

Fatih Portakal'ın ardından bir ayrılık daha mı? Bomba gelişme
Fatih Portakal'ın Fox Tv'yi bırakmasının ardından kamuoyunda muhalif gazeteci olarak bilinen bir isimle ilgili daha ayrılık iddiası gündeme geldi.
Portakal'ın Fox'den ayrılması dün gündeme bomba gibi düşmüştü. Portakal, Fox Tv'den istifa ederek İzmir'deki çiftliğine yerleşeceğini açıklamıştı. 
 
Bir ayrılık haberi de Sözcü Gazetesi'nden geldiği iddia edildi. 7 yıldır Sözcü'de yazan Soner Yalçın'ın köşe yazarlığını bıraktığı ileri sürüldü.
 
Yalçın "Yolculuk" başlıklı yazısında, "Ben dayanıklıyım. 33 yıllık gazetecilik aşkı yüzünden başıma gelmeyen kalmadı; ölüm tehditleri aldım, işkenceli sorgulardan geçtim, onlarca kez yargılandım, iki yıl hapis de yattım. Yolumdan dönmedim; durmaya da hiç niyetim yok. Hep gerçekleri yazdım. Yazmaya da devam edeceğim… Bazen. Enerji toplamak, okumalar yaparak ufku genişletmek lazım, yeni insanlar tanımak gerek… Yani: Yolculuk yapmak şart yeni keşifler için. Kuşkusuz kaybolmayacağım. Yine buluşacağız" ifadelerini kullanmıştı.
 
SONER YALÇIN'DAN YENİ AÇIKLAMA

Ayrılık iddialarıyla ilgili Soner Yalçın'dan açıklama geldi. Odatv’ye konuşan Yalçın, “Gazeteciliği de yazarlığı da bırakmadım, kısa ara verdim. Yazım yanlış anlaşılmış” dedi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar