Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na zehir gibi sözler: "Büyük bir pişkinlik içinde"

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na zehir gibi sözler: "Büyük bir pişkinlik içinde"
Fatih Portakal, Sözcü TV Ana Haber Bülteni'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için sert ifadeler kullanırken, Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde çıktığı canlı yayındaki tavrı için "İzlerken üzüldüm. Büyük bir pişkinlik içindeydi" ifadelerini kullandı.

Serpil Demir / Günboyu

Geçtiğimiz günlerce 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra ilk kez gazeteciler karşısına çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'ye konuk olarak seçim süreci ve sonrasına ilişkin soruları yanıtlamıştı.

Sözcü TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunan gazeteci Fatih Portakal, CHP Genel Başkanı'nın tavırlarını sert ifadelerle hedef alırken, Kılıçdaroğlu'nun programdaki tutumu için "Büyük bir pişkinlik" ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nun Sözcü TV yayınında gazeteci İsmail Saymaz ve Uğur Dündar'a verdiği cevaplara şu sözlerle tepki gösterdi:

"BİR LİDER KENDİNİ ANCAK BU KADAR DİBE ÇEKEBİLİR"

"CHP'nin neden kaybettiğini anlıyorsunuz. Kemal Kılıçdaroğlu'nu izlerken gerçekten şunu düşündüm. Bir lider kendini ancak bu kadar dibe çekebilir. Böyle kibirli bir bakış açısı olabilir mi? Kemal Kılıçdaroğlu beyefendi ya rol yaptınız 28 Mayıs'tan önce, şimdiki söylediklerinizle hayal kırıklığı yaratıyorsunuz.

"GURURLU ŞEKİLDE AYRILABİLİRSİNİZ"

Bakın, gururlu bir şekilde ayrılabilirsiniz Kemal Bey. Ayrılmıyorsunuz ve insanları küçümsüyorsunuz doğudaki, batıdaki, ortadaki kıyıdaki diye. Böyle bir bakış açısı olabilir mi? O zaman siz demek ki İç Anadolu'yu tamamen bırakmışsınız, köylü ve kasabalı insanı tamamen bırakmışsınız. Şehirlerde mi oynayacaksınız? Böyle kibirli bir bakış açısı olabilir mi? Olamaz, olmaması gerekiyor.

"HANGİ DÜNYADA YAŞIYORSUNUZ SİZ?"

Şu cümle de çok enteresan. Ortaya çıkan tablo ağır yenilgi değildir diyor. Kusura bakmayın eğer iktidar değişmiyorsa, iktidarı değiştirecek olan ana muhalefettir. O zaman sizin değişiminiz için ben elimden gelen tüm mücadeleyi göstereceğim. Çünkü bu kibirle o koltuklarda oturamazsınız ve seçmenle dalga geçiyorsunuz bu bakış açısıyla. Faik Öztrak gibi kimselerde çıkıyor ondan sonra "Ağır yenilgiye uğratacağız" falan. Hangi dünyada yaşıyorsunuz siz?

Kılıçdaroğlu'nu izlerken üzüldüm. Hem büyük bir pişkinlik içerisindeydi, kusura bakmasın. Kusura bakarsa da baksın ne yapayım yani."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar