Fatih Portakal'dan çok sert Kılıçdaroğlu yorumu: 'Ya saf ya aptalım'

Fatih Portakal'dan çok sert Kılıçdaroğlu yorumu: 'Ya saf ya aptalım'
Gazeteci Fatih Portakal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çok sert yorumlarda bulundu. Portakal, "Benim gözümde basiretsiz ve korkak bir lider" ifadesini kullanırken "Yazık ya! Ya safım ya, aptalım yani o zaman" dedi.

Fatih Portakal YouTube kanalında gündeme dair yaptığı yorumlarda ana muhalefete ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert eleştiriler getirdi.

Portakal, CHP'de değişim olması gerektiğine işaret ederken "CHP’nin çok fazla handikapları var. Bu seçimin kaybedilmesinden sonra daha da ortaya çıktı. Hâlâ o koltuğa yapışmış gibi hisseden bir genel başkan…. Kılıçdaroğlu’na 'o koltukta kal' diyenler bu hem ülkeye hem CHP’ye hem Kemal Kılıçdaroğlu’na zarar veriyor. Her şeyden önce umutsuzluğa sürükleyen kaybeden kulübünün üyesi olan bizlere…" ifadelerini kullandı.

"BASİRETSİZ, KORKAK BİR LİDERDEN BAHSEDİYORUZ"

Portakal, yorumlarının devamında şu ifadeleri kullandı:

"CHP’de bunu göremiyorsunuz, basiretsiz ve korkak bir liderden bahsediyoruz. Benim gözümde artık Kemal Kılıçdaroğlu böyledir. Yani öyle atıp tutan demokrasi işte sevgi, aşk dili şudur budur; bunların hepsinin yalan olduğunu görüyoruz.

İyi oluyor aslında, böyle tanımamız da iyi oluyor insanları. Bu şekilde mi yönetecektiniz o zaman insanları, yazık ya saf mıyım ben ya? Ya safım ya, aptalım yani o zaman! Ama değişime inandım ben, her zaman söylüyorum Kemal Kılıçdaroğlu olmasa başka bir aday olsa yine ona oy verecektim ben. Ama artık yeter benden paso diyorum."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar