Fatih Portakal istifa mı etti? Sözcü TV genel müdüründen flaş açıklama

Fatih Portakal istifa mı etti? Sözcü TV genel müdüründen flaş açıklama
Sözcü TV Ana Haber Bülteni'ni sunan gazeteci Fatih Portakal, sezon finali nedeniyle çalışmalarına ara verirken, Sözcü TV'den ayrıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Sözcü TV'nin genel müdürü Alişer Delek'ten açıklama geldi.

SİNAN ŞAHİN-GÜNBOYU

Fatih Portakal, üç ay boyunca birlikte çalıştığı ekibine teşekkür ederek, 'sezon finali' ile tatile çıkarken, sosyal medyada Sözcü TV'den ayrıldığı iddia edildi.

"Bana müsaade" diyerek söze başlayan Portakal, şu ifadeleri kullanmıştı:
30 Haziran 2023 günlerden cuma... Bana müsaade... Evet benim bugün sezon içindeki son yayınım. 20 Mart'ta size ilk 'merhaba'mı demiştim size. Aşağı yukarı 12-13 hafta sizlerle birlikte oldum. Bugün de sezon finaliyle sizlerle birlikteyim. He sonrasında sizlerle olur muyum olmaz mıyım onu zaman gösterir, bilemiyorum. Ama ben haber sunmaktan keyif alıyorum. Zaman zaman insanları kızdırıyorum, benim yüzümden kırılabiliyorlar. Kötü niyetle yapmıyorum. Yanlış anlaşılmalar da oluyor ama en azından beni tanıyan biliyor. Vicdanen rahatım. Dilimin kemiği bazen olmuyor, onun da farkındayım ben. Kimseyi üzmek, kırmak için, kimseyi yerden yere vurmak için bir çaba içerisinde olmuyorum.”

SÖZCÜ TV'NİN GENEL MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

Sosyal medyada dolaşan iddialar üzerine Sözcü TV'nin genel müdürü Alişer Delek'ten açıklama geldi.

Delek'in açıklaması şöyle:

Bilgi sahibi olmadan fikir üreten değersiz medya analizcileri yüzünden zorunlu açıklama:

Fatih Portakal ile ilk gün anlaştığımız üzere, Temmuz ve Ağustos aylarında tatile çıktı. (yıllardır yaptığı gibi) Birbirimize söz verdik yeni dönemi tatilden sonra konuşacağız.

“Fatih Portakal kovuldu” gibi ne Sözcü ailesine, ne bana ne de Fatih Portakal'a yakışmayan, taraflar için hakaret sayılacak bu ifade nedeniyle açıklama yapmak zorunda kaldım.

Habercilere de bir not: Hakkımda, ilgi ve bilgi alanımla ilgili yazarken bir arayıp sorun. Zor değil!

aliser-delek.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar