Fatih Portakal görüşmeyi açıkladı: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında ipler koptu!

Fatih Portakal görüşmeyi açıkladı: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında ipler koptu!
Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV Ana Haber Bülteni'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında kurultay tartışması yaşandığını belirterek "İkili arasındaki baba-oğul ilişkisi bitti" ifadelerini kullandı.

Ahmet Unutgan / Günboyu

28 Mayıs seçimlerinin ardından birçok kez bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki görüşmelere yönelik yeni iddialar gelmeye devam ediyor.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın iki ismin kurultay meselesi nedeniyle tartıştığını açıklamasının ardından, bugün açıklanan CHP'nin yeni MYK'sına yönelik birçok siyasetçi ve gazeteciden tepki gelmişti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, açıklanan yeni MYK'yı İmamoğlu'na karşı bir yapılanma olarak niteleyerek "Kılıçdaroğlu'nun hodri meydanı" şeklinde konuştu.

"İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU ARASINDA İPLER KOPTU"

Görüşmeye yönelik bir kulis bilgisi de Sözcü TV Ana Haber Bülteni'ni sunan Fatih Portakal'dan geldi. Portakal, canlı yayında yaptığı açıklamada ""Ekrem İmamoğlu MYK’ya isimler sunuyor Kılıçdaroğlu’na ‘Kurultay’a gidelim size hak ettiğiniz şekilde veda edelim parti yeni genel başkanı belirlensin ben de aday olabilirim’ diyor. Kılıçdaroğlu bunu kabul etmiyor ve o anda ipler kopuyor." ifadelerini kullanarak iki ismin arasında yaşanan tartışmanın detaylarını kamuoyu ile paylaştı.



YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar