Fatih Portakal Devlet Bahçeli'nin Süleyman Soylu'ya neden sahip çıktığını açıkladı

Fatih Portakal Devlet Bahçeli'nin Süleyman Soylu'ya neden sahip çıktığını açıkladı
MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili sürpriz bir açıklamada bulunarak Soylu ile Ayhan Bora Kaplan soruşturması arasında bağ kuranlara sert tepki gösterdi. Gazeteci Fatih Portakal ise Bahçeli'nin mesajıyla ilgili bomba bir iddiada bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıktı.

'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasına isim vermeden atıfta bulunan Bahçeli, Kaplan'ın eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir bağının olduğuna dair iddialara çok sert çıkarak "Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu’nun sonuna kadar arkasındadır" ifadelerini kullandı.

FATİH PORTAKAL'DAN BOMBA SÜLEYMAN SOYLU İDDİASI

Sözcü TV Ana Haber Bülteni'nde gelişme hakkında yorumda bulunan gazeteci ve haber sunucusu Fatih Portakal çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Portakal, canlı yayında "Neden Devlet Bahçeli Süleyman Soylu'nun arkasında duruyor?" sorusunu sorarak şu ifadeleri kullandı:

"Devlet Bahçeli'nin Süleyman Soylu'nun arkasında durma sebebi aslında mesaj veriyor. Ali Yerlikaya'ya, Erdoğan'a kadar giden bir mesaj bu. Soylu partisinden istifa edip MHP'ye giderse şaşmayın. Bahçeli Soylu'yu MHP'nin veliahtı olarak getirirse ona da şaşmayın."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar