Fatih Erbakan Erdoğan ile görüşmesinin perde arkasını açıkladı: İşte ittifak yapacağı 3 şehir

Fatih Erbakan Erdoğan ile görüşmesinin perde arkasını açıkladı: İşte ittifak yapacağı 3 şehir
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yerel seçimlerde pazarlık yaptığı iddialarına yanıt verdi Erbakan, AKP ile ittifak yapabileceği 3 şehri de açıkladı.

Cumhur İttifakı'na ortak olan Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçimlerde AKP ile yeni bir iş birliği yapma olasılığı hakkında Genel Başkan Fatih Erbakan'dan açıklama geldi.

Erbakan, ittifakın olası olduğu durumda sadece İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehirlerini kapsayabileceğini belirterek, geri kalan tüm il ve ilçelerde kendi adaylarını çıkaracaklarını ifade etti.

Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları görüşmede Malatya, Bursa ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerini istedikleri yönündeki iddiaları reddettiklerini belirtti. Ayrıca, kamuoyunda ortaya atılan ittifak iddialarını reddederek, parti içinden hiçbir yetkilinin AK Partili yetkililerle ittifaka yönelik temaslarının olmadığını vurguladı.

Erbakan, şu ana kadar 150 belediye başkan adaylarını açıkladıklarını ve bu adaylardan geri dönüş olmadığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar