Fatih Camii imamını ve cemaatten birini yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi

Fatih Camii imamını ve cemaatten birini yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi
Fatih Camii İmamı Galip Usta ve cami cemaatinden bir kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra gözaltına alınan şüpheli Ö.S’nin adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

İstanbul Fatih Camii'nde imamı ve cemaatten bir kişiyi bıçakla yaralayan ve gözaltına alınan saldırgan Ö.S., emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'un tarihi Fatih Camii'nde dün meydana gelen olayda, cami imamı Galip Usta ve cemaatten bir kişi, namaz sırasında şüpheli Ö.S. tarafından bıçakla yaralandı. Olay, cami içerisinde gerilimli bir anın ardından yaşandı.

Saldırgan Ö.S., namaz esnasında "Müslüman uyuma" sloganı atarak dikkatleri üzerine çekti. Bu durum üzerine cami imamı Usta, uyarıda bulundu ve şüpheliyi cami dışına çıkarmak istedi. Özel güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle camiden çıkarılan şüpheli, namazın bitiminden sonra tekrar imam odasına girmek istediğini söyledi.

İmam Usta ile görüşmek istediğini dile getiren Ö.S, bir süre sonra içeriye girdiğinde, anlaşılmaz bir şekilde bıçakla hareket ederek imamı ve araya girmeye çalışan cemaatten B.E'yi yaraladı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar