Fatih Altaylı’dan Ali Koç’a salvolar

Fatih Altaylı’dan Ali Koç’a salvolar
Gazeteci Fatih Altaylı, katıldığı bir televizyon programında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u ve Jorge Jesus’u eleştirdi.

Eski HaberTürk programcısı ve yazarı, deneyimli gazeteci Fatih Altaylı, 343 Yotube kanalında Serhat Ulueren'e konuk oldu.

Konu Fenerbahçe’ye gelince Altaylı, Ali Koç için 'Fenerbahçe'yi tek ortaklı holding patronu gibi yönetiyor' dedi. Altaylı ayrıca Jesus'u da eleştirdi.

Fatih Altaylı şunları aktardı:

“Ali Koç'un yerinde olsam hemen seçim yaparım. O yönetimi dağıtırım.
Fenerbahçe yönetiminde kim var abi? Sağdan sayıyorsun Ali Koç, soldan sayıyorsun Ali Koç. Şimdi Ali Koç orada şey gibi yani tek ortak ve holding yöneticisi gibi. Parayı ben veririm, düdüğü de ben çalarım, borozan da ben çalarım. Şimdi abi orada bir senfoni orkestrası kuramıyorsan en azından bir oda orkestrası kurarsın. Birisi davul çalar, birisi keman çalar, birisi viyolensel çalar falan.
Bir şey çalar yani. şimdi diyorsun ki ben senfon orkestrası kurdum ama bütün aletleri ben çalacağım.
Abi yetişemezsin. Koş davula, gel oraya, git üçgeni çal, bir andan da yönet.
Olmaz böyle bir şey. Ali Koç böyle yapmaya çalışıyor. Bunu da çok negatif bir sırada yapmaya çalışıyor. Bak Ali Koç'u bırak. Hocaları neydi adı? İsa, İsa. Jesus. Şimdi İsa Efendi tüydü. Abi bak sen futbolcusun, sahaya çıkıyorsun. Abi yanda bir herif, suratı limon satıyor. Ya tebessüm yok mu?
Bir gün herifin şöyle neşeli bir suratını, çocuklara gülen, sarılan halini göremiyorsun. Hep böyle hesap soracak gibi. Abi sürekli gergin.

23.jpg

‘HERKESİN SURATI SİRKE SATIYOR’

Tabirimi bağışlayın. Sürekli b.k koklamış suratlı bir adam kardeşim. Hep böyle hesap soracak gibi. Ben senin o melun suratını çekmek zorundayım ya futbolcu olarak.
Bak abi, Icardi'ye bak. Ne yapıyor? Şarkı söylüyor. Ya abi şimdi orada var mı öyle bir 'aşkın olacak' birisi Fenerbahçe'de? Herkesin suratı sirke satıyor. Sirke sattı mı olmaz. Ali Koç gergin, Jesus gergin, oyuncular gergin. Ali Koç ve Jesus ve oyuncuların gerginliği öbür tarafta da sakin, eğlenen...
hayattan keyif alan bir topluluk var. Abi ligin son maçı, Galatasaray - Fenerbahçe bunun en iyi örneğidir. Ali Koç ve Jesus ve oyuncuların gerginliği öbür tarafta da sakin, eğlenen...
hayattan keyif alan bir topluluk var. Abi ligin son maçı, Galatasaray - Fenerbahçe bunun en iyi örneğidir. Buna mukabil Galatasaray şampiyon olmuş, relax. Bütün hafta içmişler.
Bir gece önce partileşmeler. Maça çıktıklarında kanlarındaki alkol miktarı yasal sınırın üzerinde.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar