Fatih Altaylı ile Pelikancı Selman Öğüt birbirine girdi ''Kendine don al o renkte koçum''

Fatih Altaylı ile Pelikancı Selman Öğüt birbirine girdi ''Kendine don al o renkte koçum''
Pelikancı Selman Öğüt'ün Fatih Altaylı'nın 'TOGG' paylaşımına, "Senin gibiler için mor renk alternatifi var diye biliyorum" yorumu yapmasının üzerine Altaylı, Öğüt'e "Kendine don al o renkte koçum" yanıtını verdi.

Gazeteci Fatih Altaylı, ''evlatlık depremzede'' fetvasından sonra "kasten suizanda bulunulduğunu" iddiasıyla kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı''na sosyal medya hesabı üzerinden yanıt vermiş ve Kasımpaşa Spor Kulübü’nün logosunu paylaşmıştı.

Fatih Altaylı''nın bu yanıtla içinde ''Kasımpaşa'' kelimesinin geçtiği ve ''umurumda bile değil'' anlamına gelen argo bir cümleye gönderme yaptığı ''tahmin'' edilmişti.

"SENİN İÇİN MOR RENK ALTERNATİFİ VAR "

Altaylı''nın TOGG arabalarının ön siparişlerinin alınması ve seri üretime geçildiğinin açıklanması üzerine söylemiş olduğu "Görüntülerde ortada bir üretim bandı yok, sağda solda tek tük TOGG''lar var" sözlerini alıntılayan Selman Öğüt, Altaylı''yı etikeylerek "Senin gibiler için mor renk alternatifi var diye biliyorum" şeklinde bir paylaşım yaptı. 

ALTAYLI''NIN YANITI OLAY YARATTI

Öğüt''ün kendisi hakkında yaptığı paylaşıma yanıt veren gazeteci Fatih Altaylı, "O rengi çok seviyorsan kendine don al o renk koçum" yanıtı verdi. İki isim arasında geçmiş yıllarda gündeme gelen ''çoklu baro sistemi'' konusunda da tartışma yaşanmıştı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar