Ahmet Davutoğlu'ndan Berat Albayrak itirafı! Erdoğan'a "siyasete sokmayın" dedim...

Ahmet Davutoğlu'ndan Berat Albayrak itirafı! Erdoğan'a "siyasete sokmayın" dedim...
Eski Başbakan ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Albayrak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Siyasete sokmayın" dediğini açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halk TV''de katıldığı canlı yayında gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. 

Geçmiş yıllara ilişkin hatıralarını da paylaşan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın damadı ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili olay yaratacak bir açıklama yaptı.

"ERDOĞAN''A ''SİZE ZARAR VERİR'' DEDİM"

Davutoğlu, Albayrak''ın siyasete girişine işaret ederek, "Albayrak''ı siyasete almayın. Size (Erdoğan) de zarar verir, kendisine de" açıklamasında bulundu.

SELÇUK BAYRAKTAR''A ÖVGÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın bir başka damadı olan Selçuk Bayraktar''a ilişkin açıklamalarda da bulunan Davutoğlu, "Selçuk Bayraktar, takdir ettiğim bir isim. Ama tavsiyem alanında kalmasıdır. Diğer damadın yaşadığı şeyi yaşamasa bile alanda yaptığı hizmet, siyasette yaptığı hizmetten çok daha önemlidir. Biz geldiğimizde de kimsenin akrabalık ilişkisine bakmayız. Memlekete hizmet eden herkese destek veririz. Keşke bir tane Baykar değil on tane Baykar olsun" dedi.

Davutoğlu, seçimi kazandıklarında da savunma sanayisinde gelişmelerin hiçbirine zarar verilmeyeceğini vurguladı.

"BEŞTEPE''DE PERİNÇEK ZİHNİYETLİ İNSANLAR VAR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek''in ''Saray''daki etkisine’ dikkat çeken Davutoğlu, bir atama yapılacakken devlet yetkililerine değil Bahçeli''ye danışıldığını ifade etti.

Perinçek için de benzer ifadeler kullanan Davutoğlu, "Beştepe''nin kritik noktalarında Perinçek ekolünden adamlar var" dedi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar