Fatih Altaylı canlı yayında iki başkanı yerden yere vurdu

Fatih Altaylı canlı yayında iki başkanı yerden yere vurdu
Fatih Altaylı, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i ve Ahmet Ağaoğlu'nu çok kızdıracak açıklamalar yaptı. Altaylı ayrıca Bankalar Birliği anlaşmasıyla ilgili de çarpıcı ifadelerde bulundu.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Bloomberg TV'de katıldığı Spor Saati adlı programda Bankalar Birliği anlaşmasına ilişkin çarpıcı ifadelerde bulundu. 

Altaylı, Bankalar Birliği anlaşmasının "Kulüpleri kucağa oturtma" anlaşması olduğunu söylerken Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na da sert sözlerle yüklendi. 

Altaylı şunları söyledi: 

"Galatasaray'ın limitinin bu sene yüksek olmasını Mustafa Cengiz bir avantaj olarak görüyor. Yalnız da değil. Yanında da Trabzonspor var. Bu sene takım rahat. Şampiyonlar liginden de para geldi. O para bugünkü kurlardan ötürü iyi bir imkan sağladı ama seneye yoksun orada. Seneye senin de limitin Fenerbahçe'den üstün olmayacak. Fenerbahçe başkanı kadar tırnak içinde gelir, sponsorluk gücüne sahip değilsin. Makul ol dedikçe tam bir köylü kurnazlığı ile, tam bir taşralılıkla avantaja çevirmeye çalışıyor. Yanında da Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu.  Ahmet Ağaoğlu zaten adam kovalayan olarak gördük. 
Galatasaraylı olduğum için Mustafa Cengiz'in benim camiamı bu şekilde temsil etmesi beni rahatsız ediyor. 
19 kulübün 19'u da bu bankalar bizi çok fena kucağa oturtmaya çalışıyor diyorlar. Haklılar. Kulüplerin istediği faizlerin düşürülüp sürenin uzatılması. Bunu 10 seneye yayalım diyorlar. 50 İQ'un üzerinde olan herkes bunu anlar. Ama iki kulüp bunu anlamıyor. Trabzonspor ve Galatasaray. Galatasaray önümüzdeki yıl 250 milyon ödeyecek. Ödeyebilir mi. Bir sonraki sene de ana para ödenecek. Ali Koç iş dünyasından kıymetli bir gruptan geliyor. Mustafa Cengiz devletle anlaştık diyor. Sanırsın Cumhurbaşkanı başyardımcısı. Sen kimsin ya. Sizin Ali Koç kadar paranız yok. Telefon açıyor AVİS, BEKO, TÜPRAŞ. Sen kimden alacaksın parayı Mustafa Cengiz. Bunlar iki camiayı duvara toslatıyorlar. Fenerbahçe size rakip olamayabilir ama ondan sonraki 30 sene sonra siz Fenerbahçe olamazsınız. Ali Koç arar Juventus'u benden 8 tane oyuncuyu 80 milyona alın. Delirdi mi delirdi dersin. Sen delirsen ne yapacaksın. Donunu mu satacaksın."   

İŞTE ALTAYLI'NIN ÇOK KONUŞULACAK O AÇIKLAMALARI:  

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar