Faruk Süren'den 20 yıl sonra gelen Aziz Yıldırım itirafı

Faruk Süren'den 20 yıl sonra gelen Aziz Yıldırım itirafı
Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, Aziz Yıldırım’ın bu kupanın tesadüf olduğu yönündeki açıklamasını yanıt verdi.


Galatasaray'ın UEFA Kupası'nın almasının üzerinden tam 20 yıl geçti. 

Galatasaray eski başkanı Faruk Süren, Milliyet'te verdiği röportajda Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın "O kupa tesadüftü" açıklamasına da yanıt verdi. 

Kupanın üzerinden 20 sene geçmesine rağmen Galatasaray'ın başarılarını tekrarlayamadığını ifade edeN Süren, "O süreci devam ettirmek lazımdı ama yapamadık. O beni üzüyor. Bizim hedefimiz tabii Şampiyonlar Ligi’ne ulaşmaktı. UEFA’ya ulaştık ama... Bunun tekrarını çok isterdim ama yok artık öyle bir imkan... Hayalim, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olması" dedi. 

HAKSIZLIK EDİLİYOR

Süren, Aziz Yıldırım’ın "UEFA kupası tesadüftü" şeklindeki sözlerine ise şu yanıtı verdi: 

“Katiyen tesadüf değil. Çok büyük haksızlık ediliyor. Biz mağlubiyet bile almadan UEFA Kupası’nı aldık. Bunları tesadüfe bağlamak o sporcuların, orada emeği geçen teknik kadronun hakkını yemektir.”

TAKIM VURGUSU

Son dönemde Avrupa’da yaşanan başarısızlıkları da takım yapılanmasındaki hatalara bağlayan Faruk Süren, “Belki takım kurulamadı. Oyuncular kişisel olarak, yeteneği iyi olabilir fakat burada takım oluşturmak lazım. Beraber futbol oynamaktan keyif almak lazım. Bizim takım beraber futbol oynamaktan zevk almıyordu. Fatih Hoca ikinci yarıda onları düzeltti. O havayı yarattı ama gene de eksiklikler var. Ona erişmek lazım. Beraber futbol oynamaktan hoşlanmaları gerekiyor” dedi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar