Fakıbaba hakkında flaş kulis! Köklü aile devreye girdi

Fakıbaba hakkında flaş kulis! Köklü aile devreye girdi
Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AKP'den istifa edip İYİ Parti'ye katılma kararı almasından sonra hakkında başka bir iddia daha atıldı.

FAKIBABA HAKKINDA FLAŞ KULİS! KÖKLÜ AİLE DEVREYE GİRDİ

Gazete Durum''dan Ahmet Sesli''nin aktardığı kulis haberine göre, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba''nın hem AKP üyeliğinden hem de milletvekilliğinden istifa etmesi ve İYİ Parti''ye katılma kararı almasının yankıları sürüyor. Fakıbaba''ya yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Fakıbaba''nın İYİ Parti''ye geçme kararında Bucak ailesi etkili oldu. 

Geçtiğimiz eylül ayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kente gerçekleştirdiği ziyarette Bucak ailesinin önde gelen ismi ve eski DYP Milletvekili Sedat Edip Bucak ile görüştü. Akşener ile Bucak arasında yapılan ziyarette, Bucak ailesinin İYİ Parti''ye katılımı gündeme geldi.

Bucaklar, Akşener ile Fakıbaba''yı bir araya getirdi

Kaynaklar, görüşme sonrası Bucak''ın şartlı destek sunmayı kabul ettiğini kaydetti. İddiaya göre Bucaklar, Şanlıurfa''da oluşturulacak İYİ Parti kadrolarında etkin olma şartı getirdi. Görüşmenin hemen ardından Bucak ailesinin Fakıbaba ile temaslara başladığı belirtildi. Bu temaslar kapsamında Akşener ve Fakıbaba''nın da bir araya getirtildiği ifade edildi. Fakıbaba''nın kentte önemli bir siyasi figür olması ve son dönemlerde AKP ile ters düşmesi de temasların gerçekleştirilmesinde büyük rol oynadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar