Ezgi Sertel estetiklerini tek tek açıkladı! ‘Fahriye Evcen'e benzetildi...

Ezgi Sertel estetiklerini tek tek açıkladı! ‘Fahriye Evcen'e benzetildi...
Ozan Çobanoğlu ile 2016 yılında evlenen Ezgi Sertel, katıldığı bir programda estetik operasyonlarını tek tek açıklarken, hastalığını da duyurdu. Ünlü oyuncunun son hâli Fahriye Evcen’e benzetildi.

Ezgi Sertel, Arka Sokaklar dizisinde Hakan karakteriyle akıllarda yer edinen Ozan Çobanoğlu ile dünyaevine girmişti. Bu evliliğini 2020 yılında ikiz bebekleri Tibet ve Mert’le taçlandırdı. Geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetik işlemlerle sosyal medyanın gündeminde olan Sertel, bu kez de fazla kilolarından kurtuldu.

Bir döneme damgasını vuran yemek programlarıyla hafızalarda yer edinen Ezgi Sertel, hastalığını da açıkladı. Sertel, “O dönem tartıda 92''yi gördüm. Zaten ben 20-23 gün gidiyordum. Her gün bir ildeyim. Yakın iller çekiliyor. Düzensizlik vardı. Gün içerisinde uzun bir süre yemiyorsunuz, birden yükleniyorsunuz. Tabi oluyor yağ. Kilo almıştım. Çünkü sistem bozulmuştu.

Mesela ben de o zamanların birikimi. Hamilelikten sonra şeker hastalığı çıktı. O kadar yağı sosu yersen olacağı bu zaten"  ifadelerini kullandı.

Sertel, yüzüne yaptırdığı estetik operasyonları da tek tek açıkladı. Bir tarafta iltihap var. İçeride söyledim. Rujla düzelttik. Onun haricinde bir şey yok. Sunucular ise "Şuan çok iyi görünüyorsun" diyerek Ezgi Sertel''i Fahriye Evcen''e benzettiklerini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar