10 yaşındaki çocuğa pitbull dehşeti!

10 yaşındaki çocuğa pitbull dehşeti!
Eyüpsultan'da ağızlıksız gezdirilen Pitbull dehşet saçtı. Okula giden 10 yaşındaki küçük çocuğa pitbull saldırısı anbean kamerada...

23 Kasım Çarşamba günü saat 08.00 sıralarında Sultangazi''de bulunan okuluna gitmek için evden çıkan 10 yaşında A.Ç. isimli küçük çocuk, Gençosman Caddesi''nde yürüdüğü sırada sahibinin ağızlıksız gezdirdiği Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Bu durum karşısında yoldan geçenler, çocuğun yardımına koşarken sahibinin tasmasından kurtulan köpek ise çocuğu kovalamaya başladı.

KÖPEĞİ ÇELME DURDURDU

Küçük çocuk kendisine yardım etmeye çalışan vatandaşların etrafında koşarak kurtulmaya çalıştı. Çevredekilerin tüm uğraşlarına rağmen çocuğun peşini bırakmayan pitbull, bir vatandaş tarafından çelme takarak durduruldu. Vatandaşlar, köpeği sımsıkı tutarken, küçük çocuk kendisine yardım eden kadınla caddeden uzaklaştı.

YAŞANANLAR ANBEAN KAMERADA

Yaşanan dehşet anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sahibinin ağızlıksız gezdirdiği köpeğin ilk olarak caddeden geçen araçlara saldırmaya çalıştığı daha sonra da okula giden çocuğa saldırdığı ve çevredekilerin yardımıyla çocuğun kurtarıldığı yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar