EYT'lilerin yüzü bu haberle gülecek! 4A 4B 4C tüm emekliler bu ödemeyi alacak

EYT'lilerin yüzü bu haberle gülecek! 4A 4B 4C tüm emekliler bu ödemeyi alacak
EYT'nin resmiyet kazanması sonrası yaklaşık 2 milyon vatandaş emekli edilirken, şimdi gözler bankaların promosyonlarına çevrildi. İşte başvuran tüm EYT'lilerin alacağı ve 10 bin liraya kadar uzanan ödemeler...

2018 seçimlerinden bu yana süren EYT mücadelesi, 2023 seçimleri öncesinde noktalandı. Yaklaşık 2 milyon vatandaş Resmi Gazete''de yayımlanan karar ile emekli edilirken, özel bankaların emekli kapma savaşı yeniden başladı.

Yasanın yürürlüğe girmesiyle ilk günlerde yüzbinlerce vatandaş emeklilik başvurusu yaptı. Nisan ayında ilk maaşlarını almaya hazırlanan emekli vatandaşlar bankaların yaptığı promosyon kampanyalarını da yakından araştırıyor. Bu kapsamda Denizbank emekli olan vatandaşlara yüz güldüren bir haber verdi. 

RAKAMLAR 10 BİN LİRAYA ULAŞTI

Denizbank maaşını bankaya taşıyan ve 3 sene bankada kalma taahhüdü veren emekli vatandaşlara 10 bin TL''ye varan promosyon ödemesi yapacak. EYT yasasıyla emekli olan vatandaşların promosyon ödemesi almak için ek başvuru yapmasına gerek olmayacak. Emeklilik dilekçesi doldurulurken maaş bankası olarak Denizbank''ın seçilmesi yeterli olacak. Denizbank promosyon kampanyası kapsamında; 3 bin 500 TL''ye kadar emeklilik maaşı alan vatandaşlar 6 bin TL, 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 7 bin TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 9 bin TL, 10 bin TL ve üstünde emekli maaşı alan vatandaşlar 10 bin TL promosyon ödemesi alacak. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar