EYT’liler de bayram ikramiyesi alacak mı? Emeklilerin alacağı ikramiye açığa çıktı

EYT’liler de bayram ikramiyesi alacak mı? Emeklilerin alacağı ikramiye açığa çıktı
EYT yasasının Meclis'ten geçmesi sonrası "EYT’liler bayram ikramiyesi alacak mı?" sorusu Nisan ayı itibarıyla maaşlarını almayı bekleyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ramazan Bayramı bu yıl Nisan ayına denk geliyor. Peki, EYT’liler bayram ikramiyesi alacak mı?  İşte bütün ayrıntılar...

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan Ramazan Bayramı''nda EYT’lilerin bayram ikramiyesi alıp alamayacakları da merak konusu oldu. İşte 2023 Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili detaylar...

EYT kanun teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilmesinin ardından gözler Nisan ayına çevrildi. Kabul edilen kanun ile 8 Eylül 1999 tarihinden önce sigortalı çalışmaya başlayanların emekliliğinde yaş koşulu kaldırıldı. Nisan ayında Ramazan Bayramı idrak edilecek. EYT’lilerin de bayram ikramiyelerini alacağı öngörülüyor.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

2022 yılında Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde emekli bayram ikramiyeleri 1.100 TL olarak hesaplara yatırılmıştı. Bu yıl da benzer şekilde bayram öncesinde ikramiyeler hesaplara yatırılacak. 

EMEKLİLER NE BEKLİYOR?

Bayram ikramiyesi konusunda emeklinin beklentisi oldukça yüksek. En az 3000 TL ikramiye beklentisi var. Emeklinin hayallerinin gerçek olup olmayacağı ise bir ay içinde belli olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar