EYT'liler banka değiştirmeden promosyon alabilecek! Ödenecek rakam belli oldu

EYT'liler banka değiştirmeden promosyon alabilecek! Ödenecek rakam belli oldu
1 Mart'ta ilk kez emekli maaşlarını almaya hazırlanan EYT'lilere bir müjde de PTT'den geldi. İlk maaşlarını PTT'den alacak olan emekliler, maaşlarını taşımadan promosyon alabilecek. İşte PTT'nin vereceği emekli promosyonu...

Yarın Meclis''e gelecek EYT düzenlemesi ile emeklilik hakkı kazanacak ve ilk maaşını 1 Mart''ta alacak olan milyonlarca emekliye bir müjde de PTT''den geldi. SGK düzenlemesi gereği ilk aylıklarını PTT''den alacak olan emekliler, banka promosyonlarından yararlanmak için maaşlarını promosyon alacakları bankaya taşımak zorundaydı. Ancak PTT, yürürlüğe koyduğu promosyon kampanyası ile emeklileri maaş taşıma çilesinden kurtarıyor. 

Türkiye''nin her ilinde binlerce ATM''si bulunan ve her şubesinden istediğiniz işlemi gerçekleştirebileceğiniz PTT ile EYT''liler emekli oldukları gibi promosyon kampanyasından yararlanabilecekler., böylece maaşlarını başka bankaya taşımak için uğraşmalarına gerek kalmadığı gibi, taşıma işlemi sonrası promosyon alabilmek için beklemek mecburiyeti de ortadan kalkmış olacak. 

EMEKLİLERE NE KADAR PROMOSYON VERİLECEK?

PTT''den emekliler için sunulan rakam şöyle:

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL promosyon ödenecek.
3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL promosyon ödenecek.
7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL promosyon ödenecek.
10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL promosyon ödenecek.

Bu promosyon kampanyası bütün emeklileri kapsamakta. EYT dışında emekli olan vatandaşlar, seneler öncesinde ya da yeni tarihli emekli olduğuna bakılmaksızın promosyon kampanyasına başvurabilecek. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar