EYT'den emekli olan Özlem Yıldız aylık ne kadar maaş aldığını açıkladı

EYT'den emekli olan Özlem Yıldız aylık ne kadar maaş aldığını açıkladı
Ünlü sunucu ve manken Özlem Yıldız, Nişantaşı City's'de alışveriş yaparken görüntülendi. Mağazadaki indirimleri takip ettiğini belirten Yıldız, EYT'den emekli olduğunu ve aldığı maaşı ne yaptığını açıkladı.

25 yıl boyunca sunuculuk ve mankenlik yapan Özlem Yıldız, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi. Yıldız, EYT'den emekli olduğunu ve 12 bin TL maaş aldığını belirtti.

12.jpg

"PARA HARCARKEN ELLERİMİZ TİTRİYOR"

Alışveriş yapmak için indirimleri takip ettiğini belirten Özlem Yıldız, "Para kazanan insanlar indirimi takip eder. Parayı daha çok makyaj ve temizlik ürünlerine, yani bakım kremlerine harcıyorum" dedi. Ünlü sunucu, "Siz yıllardır sektördesiniz, lüks yaşantınızı görmedik" sözlerine, "Ben EYT'li olduğum için şanslıyım. 12 bin TL emekli maaşı alıyorum. Hiç harcamıyorum, biriktiriyorum. 25 yıllık emeğimin karşılığı... Sadece ilk maaşımla sevdiklerime hediye aldım. Aslında matematik çok belli... Paranın nasıl kazanıldığını, oğluma da anlatıyorum. Doğal olarak para harcarken ellerimiz titriyor" ifadelerini kullandı.

31.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar