Eylem Tok’un katil oğlunun arkadaşı kimsenin bilmediği kilit ismi itiraf etti

Eylem Tok’un katil oğlunun arkadaşı kimsenin bilmediği kilit ismi itiraf etti
Kaza yaparak bir kişinin ölümüne sebep olan 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok’un saklamaya çalıştığı bir gerçek daha ortaya çıktı.

Kemerburgaz’da ATV’si arızalanan 5 kişiye çarpıp Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan ünlü doktor Bülent Cihantimur ile yazar Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’un yaptığı kaza gecesine ait yeni bir detay ortaya çıktı.

EYLEM TOK neden gündem oldu? Eylem Tok aslen nereli, kaç yaşında, eserleri nelerdir?

12 Punto’dan Müslim Sarıyar’ın haberine göre Timur Cihantimur’un kullandığı arabada yer alan ve almayan diğer gençlerin kim olduğu tespit edildi.

Araçta kaç çocuk olduğuna ilişkin kafa karışıklığı devam ederken 10 genç dışında 11’inci gence dair olan detay dosyayı aydınlatmada önemli bir adım oldu.

Yaralının kayıp telefonu Eylem Tok'un aracından çıktı - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Kaza gecesi annesinin lüks model spor aracını alan Timur Cihantimur Göktürk semtinde arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ardından Cihantimur ve 9 arkadaşı iki farklı araçla ormanlık alana girdi.

Eylem Tok'un oğlunun yaptığı kazadaki 'kayıp telefon' detayında yeni gelişme

Cihantimur’un kullandığı araca A.K., B.A. ve A. A. bindi. İkinci aracı kullanan D.O.Ö.’nün aracına ise K.A., Z.H.D., M.E.Y., P.T.E. ve Y.E.A. adlı gençler bindi.

D.O.Ö.’nün de yaşının küçük olduğu ve babasının aracını izinsiz kullandığı belirtildi.

Eylem Tok'un oğlunun sebep olduğu kazada yeni gelişme

Feci kazanın ardından arabada yer alan 9 kişinin ifadesi alındı, Timur Cihantimur’un son olarak K.D. isimli arkadaşı ile görüştüğü ortaya çıktı.

Eyüpsultan'da kaza sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nın babası ifade verdi - Haberler

“ARAÇ BİR ANDA KAYMAYA BAŞLADI”

Olay gecesi Timur Cihantimur’un aracında olan A.K. geceyi şöyle anlattı:

Bahçeköy orman yoluna girdik, D. bize el hareketi yaparak önüne geçmemizi istedi, D’yi solladık. T. yolun sağ tarafında gidiş istikametimizde bir şeyler olduğunu gördü ve direksiyonu ani bir şekilde bulunan cisimlere çarpmamak için sola doğru kırdı, araç bir anda kaymaya başladı, aracın sağ tarafı yani beni olduğum taraf ATV tarzı araçlara doğru kaymaya başladı. Kayma sonucu T.’nin kullanmış olduğu ve benim içinde olduğum araç ATV tarzı araçlara bir anda çarptı, çarpma olayından sonra aracımız solda bulunan yamaca doğru çıktı.

Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi

“UÇURUM TARAFINDA DA BİR YARALI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM”

Akabinde araçta bulunan T., ben, A. ve B. araçtan indik, indikten sonra yolun ortasında yerde iki şahsın yaralı şekilde yattığını gördüm, onların yanına giderek iletişim kurmaya çalıştık, daha sonra kalabalıktan duyduğum kadarıyla yolun diğer uçurum tarafında da bir yaralı olduğunu öğrendim, T. Cihantimur o esnada kendi arabasının önüne gitti ve aracın altında bir kişi olduğunu da bize söyledi.

Eylem Tok ve Oğlu, New York'ta Görüntülendi

“BAŞKA ARAÇLAR DURMUŞ YARDIMCI OLUYORDU”

Yolda geçen başka araçlarda durmuş ve yardımcı oluyordu, kalabalık kişiler içinde birileri 112'yi aradığını duydum. Daha sonrasında yolun yamaç kısmında alt tarafta bir yaralının daha olduğunu öğrendik. Çevrede bulunan vatandaşlar yaralının yanına girerek yardım etmeye çalıştı.

Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni kamera kayıtları ortaya çıktı: Eylem Tok'un oğlu T.C. ve arkadaşları olay gecesi böyle görüntülendi

“TİMUR’UN ANNESİ GELİP BİZİ ALDI”

T.Cihantimur bu esnada kendi telefonu ile özel şoförünü aradı ve kaza yaptığını söyledi, bir müddet sonra da T.’nin annesini aradı ve yine kaza yaptığını söyledi. T.’nin annesi bir bayan şahıs ile eski model plakasını alamadığım bir araçla ile olay yerine geldi bizi aldı.

Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarının kaza öncesi görüntüleri ortaya çıktı - Patronlar Dünyası

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar